Robinek 64 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Mam propozycję Nie wiem czy jest do zrealizowania Otóż jak napisałem w temacie dodanie na serwer trybu RPG. serwerów typu rpg jest mało (przynajmniej według mnie) ,a gracze lubią na takich trybach grać ponieważ serwery typu : - Easyhc - MegaDrop Nie cieszą już graczy ponieważ, są to już powszechne i najbardziej "kopiowane" tryby A RPG ? Tryb na , którym da się zarobić (wiem bo byłem modem na 1 ) gracze chcą walczyć z bossami, zdobywać najlepsze bronie i zwalczać zło Sam osobiście jestem za dodaniem Liczę na rozważenie tej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Dużo roboty z tym, a najpopularniejszym serwerem RPG jest [ciach]. Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 24 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 ivall pvpiq tak ale [ciach] to freebuild+rpg owszem dużo roboty ale napewno się zwróci a raczej wyjdziesz na + tylko trzeba poświęcić trochę czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Tu nie chodzi o to ze duzo roboty,bo kamcio i kuku są w stanie zrobic taki tryb,pytanie czy sie zwróci,ile osob bedzie grało. Narazie nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 26 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 xBG jest dużo ludzi szuka dobrego Rpg więc według mnie fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 137 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Jestem na tak. Rzadko kiedy zdarza sie dobry RPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 21 minut temu, Myszak napisał: Jestem na tak. Zadko kiedy zdarza sie dobry RPG @Libter @Derpy Hooves @Michma1707 @TheRed1337 chodzcie tutaj. to jest redaktor. plz, zrobcie cos z nim #antyWarn serwerów rpg jest sporo, ale bardzo słabych. więc zrób lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Dnia Saturday, October 29, 2016 o 21:55, Wizzard napisał: @Libter @Derpy Hooves @Michma1707 @TheRed1337 chodzcie tutaj. to jest redaktor. plz, zrobcie cos z nim + moderator od wczoraj XD @Robinek po mimo faktu iż zostałeś permanentnie zablokowany na forum, wypowiem się żeby się dowartościować. Mimo tego, że tryby easyhc etc. etc. etc. są powszechnie rozpoznawane za kopie, beznadzieje, i co tam dalej by człowiek wymyślił, nie znaczy że nikt na nich nie gra. Nie dopasujesz ludzi pod siebie, bedą grali gdzie mają ochote, to jest internet, każdy ma prawo do wyboru. Skąd wiesz co gracze chcą? Oznaczyłeś wszystkich graczy, ale zdajesz sobie sprawe, że na takich trybach gra tysiące użytkowników? Tryb na którym da się zarobić, twoim zdaniem, z prowadzenia serwera, z tych wszystkich rzeczy, najważniejsza jest płaca od graczy? Sądzisz, że z rpga na forum, użytkownicy zaczną płacić po dziesiątki złoty dziennie? Na nie. @Libter @Derpy Hooves rozpatrzcie to i ewentualnir zamknijcie, bo siedzi od września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Na tak! RPG to bardzo fajny tryb z potworkami, lochami, zamkami itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 24 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi