PoweredDragon 1016 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Komenda /cnpc custom jest wykonywalna tylko przez GUI, które otwieramy klikając PPM na stworzonego przez nas NPC, kucając przy tym. Można w nim łatwo zmienić:ID naszego NPC*Jego obrażeniaJego śmiertelnośćTo, czy ma w ogóle zadawać obrażeniaZasięg jego Movepoolu(0-20)Usunąć goFunkcję NPC*** - Pamiętaj, że zmieniając ID zmieniasz również Imię, a jeśli NPC ma przypisane ID nie możesz zmienić mu imienia. Jest ono do ustawienia w pliku konfiguracyjnym!** - Pamiętaj, że zmieniając funkcję NPC jego ID pozostaje takie samo, zatem od nowa pobierze on to, co ma robić(tj. gdy handlowiec miał ID 10 i zmienimy jego funkcję na Rozmówcę, to jako rozmówca będzie pobierał kwestie rozmówcy o ID 10! TO DO LIST:Dodanie nowych funkcji NPC(Quester, Najemnik, Rzemieślnik*)Dodanie nowych typów NPC(aby NPC'ami mogli być nie tylko Osadnicy, ale również inne moby z gry)Dodanie SMSShopu odbywającego się za pośrednictwem NPCPoprawienie wszelkich bydlących błędów* - Kowal, Brońmistrz, etc. Notatka od autora: Jest to wersja InDev, tj. błędy nie były sprawdzone. Dam Like osobie, która powie mi jakie są błędy i gdzie(zweryfikuję ich byt), a na pewno pięć lajków dostanie osoba, która da mi wszystkie błędy(screen/logi z konsoli). _Of3k, JaJkO, scsafdsaf i 2 innych 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFreku 100 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Testowałeś skrypt? Wywala mi 41 błędów ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1016 Opublikowano 5 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Notatka od autora: Jest to wersja InDev, tj. błędy nie były sprawdzone. Dam Like osobie, która powie mi jakie są błędy i gdzie(zweryfikuję ich byt), a na pewno pięć lajków dostanie osoba, która da mi wszystkie błędy(screen/logi z konsoli). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy 548 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Notatka od autora: Jest to wersja InDev, tj. błędy nie były sprawdzone. Dam Like osobie, która powie mi jakie są błędy i gdzie(zweryfikuję ich byt), a na pewno pięć lajków dostanie osoba, która da mi wszystkie błędy(screen/logi z konsoli). http://pastebin.com/raw.php?i=GgUZVDan klaudiusz240b i PoweredDragon 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1016 Opublikowano 5 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Dziś je limit, z resztą wcześniej dostałeś kilka. Jutro ci dam. Poprawione. Wersja 0.1.1 incame. Powinno działać ;_; Doszło trochę zmian! Teraz do pobrania za pośrednictwem PDAPI: http://skript.pl/index.php?/topic/1394-pdapi-api-do-wszystkich-moich-skryptów/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1016 Opublikowano 13 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2014 Za pośrednictwem PDAPI. Teraz nasze NPC mogą w pliku konfiguracyjnym mieć zmienione ID. Poprawiłem usuwanie NPC oraz przystosowałem oferty pod najnowszą wersję RandomSK!!!!v0.3.0 ALPHAPlany na v0.4.0 ALPHA: Dodanie NajemnikaDodanie większej ilości typów NPC :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1016 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 @REF Prace idą pełną parą! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 (edytowane) poprawienie wszelkich bydlących błędów yh? Po co ten spam. Trochę polszczyzny :f bydleć~archaizm=być ~Drogon Edytowane 4 sierpnia 2014 przez PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudiusz258 4 Opublikowano 19 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2014 (edytowane) Nie mogę pobrać Edytowane 22 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 20 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2014 @PowerDragon Podaj poprawny link normalnie, a nie na zdj. Daje plusiczka... . ;< jestem smutny bo chciałem mieć to na serwerze. Tak aby tylko kilka os to miało, a teraz serwer nie jest orginalny ;<... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 20 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2014 o co ja tu widzę na pewno się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oedeopol 67 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Ten temat został zamknięty i przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi