MypassPL 0 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 Jak zrobić że po wpisaniu daj otwiera się skrzynka i tam czerwona skózana zbroja którą można se wziąść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heyn 46 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Spoiler command /daj: trigger: open chest with 1 rows named "Daj" to player wait 1 tick format slot 0 of player with 1 of leather_chestplate jak nie zadziała item to spróbuj: Spoiler command /daj: trigger: open chest with 1 rows named "Daj" to player wait 1 tick format slot 0 of player with 1 of leather chestplate a jak nie to to: Spoiler command /daj: trigger: open chest with 1 rows named "Daj" to player wait 1 tick format slot 0 of player with 1 of leatherchestplate nie wiem ale może zadziała (powinno, MUsisz mieć SKQUERY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychu2016 59 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Wymagania: skQuery kod: Spoiler command /daj: trigger: open chest with 1 rows named "Zbroja" to player wait 2 ticks format slot 0 of player with 1 of leather helmet to close and run [add 1 leather helmet to player] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MypassPL 0 Opublikowano 17 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 ja chce niebieska zbroje a nie zwykłą takie coś to i ja umiem zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 Dnia 16.09.2016 o 19:40, MypassPL napisał: Jak zrobić że po wpisaniu daj otwiera się skrzynka i tam czerwona skózana zbroja którą można se wziąść 23 godziny temu, MypassPL napisał: ja chce niebieska zbroje a nie zwykłą takie coś to i ja umiem zrobić To weź się zdecyduj... command /daj: trigger: open chest with 1 rows named "Zbroja" to player wait 2 ticks format slot 0 of player with 1 of leather helmet coloured red to close and run [give 1 leather helmet coloured red to player] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MypassPL 0
Jak zrobić że po wpisaniu daj otwiera się skrzynka i tam czerwona skózana zbroja którą można se wziąść
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi