Witam, chcę aby skrzynie nazwana &7Skrzynia można było otwierać tylko kluczem nazwanym &2Klucz, lecz jak to robie, to albo można otwierać skrzynie (nawet taką nie nazwaną) tylko kluczem, albo da się otwierać wszystkim, tylko nie kluczem.
options: nazwa-klucza: &2Klucz nazwa-skrzyni: &7Skrzyniaon rightclick on chest: if name of player's tool is "{@nazwa-klucza": if player has permission "skrzynia.klucz": if chest's name is "{@nazwa-skrzyni}": open clicked block else: send "Musisz posiadać klucz" to player cancel event else: send "Nie masz uprawnien!" to player cancel event command /daj: trigger: give blaze rod named "{@nazwa-klucza}" to player give chest named "{@nazwa-skrzyni}" to player
Pytanie
Lord Loginus 8
Witam, chcę aby skrzynie nazwana &7Skrzynia można było otwierać tylko kluczem nazwanym &2Klucz, lecz jak to robie, to albo można otwierać skrzynie (nawet taką nie nazwaną) tylko kluczem, albo da się otwierać wszystkim, tylko nie kluczem.
options: nazwa-klucza: &2Klucz nazwa-skrzyni: &7Skrzyniaon rightclick on chest: if name of player's tool is "{@nazwa-klucza": if player has permission "skrzynia.klucz": if chest's name is "{@nazwa-skrzyni}": open clicked block else: send "Musisz posiadać klucz" to player cancel event else: send "Nie masz uprawnien!" to player cancel event command /daj: trigger: give blaze rod named "{@nazwa-klucza}" to player give chest named "{@nazwa-skrzyni}" to playerEdytowane przez login989Odnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/1355-nie-dzia%C5%82anie-wiem-jak-to-zrobi%C4%87/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi