ZiomuuSss 8 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Witam. Czy jest kod na "siadanie" tzn. Siadanie na np. Trawie (chodzi o animacje siadania np. Na koniu, świni, łódce czy wagoniku) chyba dobrze to wyjaśniłem :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RickPlayingPL 130 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Witam. Czy jest kod na "siadanie" tzn. Siadanie na np. Trawie (chodzi o animacje siadania np. Na koniu, świni, łódce czy wagoniku) chyba dobrze to wyjaśniłem :pmake %entity% ride %entity% chyba ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Zespawnuj witherskulla, uniemożliw poruszanie się i napisz do co @up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZiomuuSss 8
Witam. Czy jest kod na "siadanie" tzn. Siadanie na np. Trawie (chodzi o animacje siadania np. Na koniu, świni, łódce czy wagoniku) chyba dobrze to wyjaśniłem :p
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi