adikos01 1 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Otoz szukam technika ktory byl by w stanie ogarnac serwer bungee przez hosting enderchest otoz mam 4 serwery : OpSurvival,Creative,Lobby oraz BungeeCord ale sam do konca tego nie ogarniam i prosze o pomoc Skype : ziomcraftpl (ip: [ciach //zapraszam do odpowiedniego działu ~bvcz]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanAnimek 61 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Mogę pomoc. Mam trochę doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikos01 1 Opublikowano 14 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 36 minut temu, PanAnimek napisał: Mogę pomoc. Mam trochę doświadczenia Dodaj mnie na skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanAnimek 61 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 podaj PS Wlasnie zostałem moderatorem i redaktorem Krain Pikseli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 15 września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 września 2016 Ja ogarniam bungeecord na enderchest też więc zapraszam priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSkryptPL 1 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 Jestem Świetny z Pisania Skryptów i Chciał bym pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi