KiwoPL 30 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Witam mam problem z zmiennymi np. Mam kod takiOptions: {Swiat}: testCommand /test: Trigger: If player's world is {swiat}: #Reszta koduProblem mam taki ze nie dziala mi nigdy nic powiozane z options, dlaczego ?Wysłane z mojego HUJAŁEJOFONA przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Daj cały skrypt, bo może być źle wytabowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 13 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Moze byc na pw bo nie chce go ujawniac wszystkimWysłane z mojego HUJAŁEJOFONA przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 24 minuty temu, KiwoPL napisał: Moze byc na pw bo nie chce go ujawniac wszystkim Wysłane z mojego HUJAŁEJOFONA przy użyciu Tapatalka Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 (edytowane) Options: Swiat: test Command /test: Trigger: If player's world is {@swiat}: Edytowane 13 września 2016 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 13 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Options: Swiat: testCommand /test: Trigger: If player's world is {@swiat}: Jutro sprawdze, jak dziala to masz plusaWysłane z mojego HUJAŁEJOFONA przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 22 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 września 2016 Dnia 13.09.2016 o 18:26, KrejzolekPRO napisał: Options: Swiat: test Command /test: Trigger: If player's world is {@swiat}: Juz ogarnalem, thx za pomoc. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 22 września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 września 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KiwoPL 30
Witam mam problem z zmiennymi np. Mam kod taki
Options:
{Swiat}: test
Command /test:
Trigger:
If player's world is {swiat}:
#Reszta kodu
Problem mam taki ze nie dziala mi nigdy nic powiozane z options, dlaczego ?
Wysłane z mojego HUJAŁEJOFONA przy użyciu Tapatalka
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi