MypassPL 0 Opublikowano 9 września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 jak zrobić że po wpisaniu komendy /sss każdy gracz wykonuje komende /warp sklep tą komendę może wpisywać każdy gracz..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 9 września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 Command /sss: [Tab]trigger: [Tab][Tab]execute player command "warp sklep" wytabuj sobie I powinno dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MypassPL 0 Opublikowano 10 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Ty jesteś głupi czy nie umiesz czytać napisałem że wszyscy gracze mają wykonywać "Komendę" (/warp sklep) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 command /sss: trigger: loop all players: execute player command "warp sklep" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MypassPL 0 Opublikowano 10 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 @Derpy Hooves a zrobiłbyś że jeżeli dany gracz wykopie 100 stona to wszyscy gracze wykonują komende /warp sklep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 on mine: if event-block is stone: if {stone::%player%} is more or equal to 100: loop all players make loop-player execute "warp sklep" else: add 1 to {stone::%player%} Liczę na plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MypassPL 0 Opublikowano 10 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 @jasiubor ale mi chodzi o to że jeżeli byle który gracz wykopie 100 stona to ("Wszyscy gracze wykonują komendę /warp sklep") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Trochę z edytowałem poprzedni skrypt, nie testowałem. on mine: if event-block is stone: if {stone} is more or equal to 100: loop all players make loop-player execute "warp sklep" else: add 1 to {stone} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MypassPL 0 Opublikowano 10 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 @speodziak ale ja ten już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Teraz, MypassPL napisał: @speodziak ale ja ten już mam Ja go lekko z edytowałem, sprawdź czy działa jak pisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MypassPL 0 Opublikowano 10 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 mam działający lepiej zrób ten drugi xDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 3 godziny temu, speodziak napisał: Trochę z edytowałem poprzedni skrypt, nie testowałem. on mine: if event-block is stone: if {stone} is more or equal to 100: loop all players make loop-player execute "warp sklep" else: add 1 to {stone} Nie dość, że dla ciebie trochę, to usunąć ::%player%, to ejszcze t onie będzie działać tak jak on chciał, bo każdy gracz co wykopie stona będzie dodawało do {stone} 1 ... I @MypassPL to jest jak chciałeś, jak byle jaki gracz wykopie 100 stona to każdy gracz "automatycznie" wykona komendę /warp sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 (edytowane) 13 minut temu, jasiubor napisał: Nie dość, że dla ciebie trochę, to usunąć ::%player%, to ejszcze t onie będzie działać tak jak on chciał, bo każdy gracz co wykopie stona będzie dodawało do {stone} 1 ... I @MypassPL to jest jak chciałeś, jak byle jaki gracz wykopie 100 stona to każdy gracz "automatycznie" wykona komendę /warp sklep Wiesz jak ten skrypt działa? usunąłem to "::%player%" czyli teraz działa to tak, że jak byle jaki gracz wykopie stona to do {stone} dochodzi +1. Czyli taki przykład: Jest na serwerze 11 graczy, dajmy, że każdy wykopie równe 10 oprócz jednego - wtedy {stone} jest równe 100, czyli każdy kto jest na serwerze automatycznie wykona komendę /warp sklep nawet ten, który nic nie wykopie... Nie wiem czy o to mu chodziło ale mi się wydaję, że o to EDIT: Czekam na hejty Edytowane 10 września 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 12 godzin temu, MypassPL napisał: Ty jesteś głupi czy nie umiesz czytać napisałem że wszyscy gracze mają wykonywać "Komendę" (/warp sklep) Czlowieku, moze zle przeczytalem ale nie musisz od razu wyzywac, zwolnij xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MypassPL 0 Opublikowano 11 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 pisałem już dawno że mam DO ZAMKNIECIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 (edytowane) 10 godzin temu, speodziak napisał: Wiesz jak ten skrypt działa? usunąłem to "::%player%" czyli teraz działa to tak, że jak byle jaki gracz wykopie stona to do {stone} dochodzi +1. Czyli taki przykład: Jest na serwerze 11 graczy, dajmy, że każdy wykopie równe 10 oprócz jednego - wtedy {stone} jest równe 100, czyli każdy kto jest na serwerze automatycznie wykona komendę /warp sklep nawet ten, który nic nie wykopie... Nie wiem czy o to mu chodziło ale mi się wydaję, że o to EDIT: Czekam na hejty Ale nie rozumiesz, że wtedy tylko raz każdy gracz wykona, bo nie będzie tak, że każdy gracz ma oddzielny var, tylko każdy ma wspólny... EDIT: I będzie dodawać tak ciągle, i ciągle, i tak jakby liczyć ile będzie wykopanych stonów. Edytowane 11 września 2016 przez jasiubor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MypassPL 0
jak zrobić że po wpisaniu komendy /sss każdy gracz wykonuje komende /warp sklep tą komendę może wpisywać każdy gracz.....
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi