RamzeS 17 Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 Czołem! Chciałbym zablokować graczom możliwość ściągania zbroi, lecz nie mam pomysłu jak by to zrobić ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lord Loginus 8 Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 (edytowane) Spróbuj, lecz może nie działać, chwilowo nie mogę wytestować: delete the player's helmet: cancel eventdelete the player's chestplate: cancel eventdelete the player's leggins: cancel eventdelete the player's boots: cancel event Edytowane 4 lipca 2014 przez login989 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RamzeS 17 Opublikowano 4 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 Nie działa ;x nie ma takiego wydarzenia w ogóle z tego co pamiętam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lord Loginus 8 Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 O to właśnie chodzi, że nie ma na to eventu, tutaj trzeba kombinować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RamzeS 17 Opublikowano 4 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 (edytowane) To, to wiem ^^ tylko właśnie nie mam pomysłu na to jak w ogóle sprawdzić to, czy gracz ma założoną tą zbroję. Zablokować to już prościej Edytowane 4 lipca 2014 przez RamzeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lord Loginus 8 Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 (edytowane) Może sprawdź tak:tutaj jakis event if player's tool is diamond chestplateDaj zanć jak działa/nie działa lub:on target: entity is player: entity's helmet slot is diamond chestplate Edytowane 4 lipca 2014 przez login989 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RamzeS 17 Opublikowano 4 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 (edytowane) every 1 seconds: loop all players: loop-player's helmet slot is diamond helmet: stop loop-player's helmet slot is air: equip loop-player with diamond helmet to działa, sprawdza czy gracz nie ma hełmu i zakłada mu diamentowy Edytowane 4 lipca 2014 przez RamzeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RamzeS 17 Opublikowano 7 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 @ref Ma ktoś pomysł jak zablokować? ;x myślałem nad tym, aby szukało w ekwipunku np. hełmu i jeśli nie ma założonego, to mu zakłada. Na moim serwerze itemów wyrzucać się nie da, więc można z tym kombinować ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 on inventory click: cancel event RamzeS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RamzeS 17 Opublikowano 7 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 Haha :D no o tym nie pomyslalem, leci + ^^ // Myślę że można close, jeżeli nie to pisz na pw ~ Parrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RamzeS 17
Czołem!
Chciałbym zablokować graczom możliwość ściągania zbroi, lecz nie mam pomysłu jak by to zrobić ;x
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi