Nieaktywny Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Witam, Co mógłbym dodać lub ulepszyć na mojej stronie? Jeżeli ktoś nie wie jaka strona to ja powiem, MyOdpal.pl Teraz większość zapyta o czym jest strona, darmowe cheaty do minecraft Co mógłbym dodać lub ulepszyć bo pomysłów niedużo na razie to zakłada cheat miesiąca,poradniki Libter pozwolił mi na podanie strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Libter 1 602 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 W adresach URL lepiej używać wyłącznie małych liter (/cheaty zamiast /Cheaty). Strona główna powinna być w głównym katalogu (/ zamiast /Strona-główna). Podświetlenie menu powinno być bardziej delikatne (może coś z opacity). Na stronie głównej przydałoby się więcej treści, coś co zachęci użytkownika do odwiedzenia podstron. Na razie tyle, jak skończysz dopiszę więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 @Libter 1. Zmienie 2. Nie za bardzo rozumiem 3. Postaram się 4. A co dokładniej dodać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Libter 1 602 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 2. Powinno być Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! zamiast Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 4. "coś co zachęci użytkownika do odwiedzenia podstron", ewentualnie jakieś newsy - ostatnie zmiany na stronie, nowo wydane cheaty, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 24 minuty temu, ivall napisał: Teraz większość zapyta o czym jest strona, darmowe cheaty do minecraft już cie lubię Design razi w oczy, luju mało cheatów i daj coś na 1.10(przykładowo impact, apinity, carrot ale nie dawaj takich shitów jak wurst albo huzuni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 @Libter co do 2 to nie umiem .... A co do 4 to postaram się @Cynamonek strona jest z zyro xd znaczy design bo inne systemy mi nie pasują A co do 1.10 to strona dopiero wystartowała Wysłane z tabletu lenovo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Libter 1 602 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 3 minuty temu, ivall napisał: co do 2 to nie umiem .... Jak robisz stronę za pomocą jakiegoś programu to się nie dziwię. bvcz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 (edytowane) @Libter A jak mam zrobić, html nie za bardzo umiem A co do systemu to mógłbym wybrać ale nwm jaki Edytowane 5 września 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Libter 1 602 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 12 minut temu, ivall napisał: @Libter A jak mam zrobić, html nie za bardzo umiem Nauczyć się HTML, potem CSS i ewentualnie JS oraz PHP. Nawiasem mówiąc pisanie o zarobku na stronie w takiej sytuacji jest absurdalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 42 minuty temu, ivall napisał: @Libter co do 2 to nie umiem .... A co do 4 to postaram się @Cynamonek strona jest z zyro xd znaczy design bo inne systemy mi nie pasują A co do 1.10 to strona dopiero wystartowała Wysłane z tabletu lenovo co ty nasz zamiar robić ze stroną z generatora? Pobaw się sam, naucz się języków, bo daleko nie zajedziesz, zwłaszcza jak nawet w generatorze brzydko wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 Dnia 2016-09-05 o 20:55, Libter napisał: Nauczyć się HTML, potem CSS i ewentualnie JS oraz PHP. Nawiasem mówiąc pisanie o zarobku na stronie w takiej sytuacji jest absurdalne. Strona stworzona z kreatorem Site.pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaltonEZ 139 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 Popraw graficzkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Witam,
Co mógłbym dodać lub ulepszyć na mojej stronie? Jeżeli ktoś nie wie jaka strona to ja powiem, MyOdpal.pl
Teraz większość zapyta o czym jest strona, darmowe cheaty do minecraft
Co mógłbym dodać lub ulepszyć bo pomysłów niedużo na razie to zakłada cheat miesiąca,poradniki
Libter pozwolił mi na podanie strony
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi