Drake_PL 0 Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 (edytowane) Witam, mam problem dotyczący skryptu ma ranking. Dużo testowałem skryptów i nie znalazłem właściwego :hi:. Jeżeli znacie skrypt który ma następujące funkcje: - Punkty np. Drake_PL (-7) został zabity przez Drano (+30)- Wiadomość na chacie jak na gorze - Komendy: /rank <nick> /rank - POKAZUJE SWÓJ RANKING - Komenda .rank <nick> WYGLĄD:############NICK:Rank:Zabicia:Zgony:############ - Komenda /rank ############Rank:Zabicia:Zgony:############ Edytowane 4 lipca 2014 przez Drake_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 (edytowane) Masz tu skrypt â—„ZiBaDiZajnaâ–º>>LINK<<Jezeli bedziesz chcial to moge dorobic do tego to co chcesz ^^ Potrzebujesz do tego BossBarSK, ale jak mowilem @UP, moge to zmienic/dorobic Edytowane 4 lipca 2014 przez tropereks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 psRanking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Drake_PL 0 Opublikowano 4 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 @UP2 Nie chce takiego nie ma np. (-30) @UP Jak up :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 variables: {points.%player%} = 100on death of player: attacker is player set {_x} to random integer between 1 and 100 set {_y} to random integer between 1 nad 100 add {_x} to {points.%attacker%} remove {_y} from {points.%victim%} set death message to "" broadcast "&c%name of victim5 (-%{_x}%) &6zostal zabity przez &c%name of attacker% {+%{_y}%)"Co do rankingu poszukaj na forum, było parę razy. P.S: Zły dział. xFreku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Drake_PL 0 Opublikowano 4 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 A by dało radę ogarnąć komende /rank <nick>/rank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaDG 29 Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 (edytowane) command /rank [<player>]: trigger: send "&7Gracz &6%Player arg% &7 ma &6%{Points.%Player arg%}% &7pkt" Edytowane 4 lipca 2014 przez KoSaDG theneuetimes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Drake_PL 0
Witam, mam problem dotyczący skryptu ma ranking.
Dużo testowałem skryptów i nie znalazłem właściwego :hi:.
Jeżeli znacie skrypt który ma następujące funkcje:
- Punkty np. Drake_PL (-7) został zabity przez Drano (+30)
- Wiadomość na chacie jak na gorze
- Komendy: /rank <nick> /rank - POKAZUJE SWÓJ RANKING
- Komenda .rank <nick>
WYGLĄD:
############
NICK:
Rank:
Zabicia:
Zgony:
############
- Komenda /rank
############