CuttingChipset 355 Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 (Jeśli nie wyświetla Ci się obrazek, odśwież lub kliknij PPM i naciśnij "Otwórz grafikę w nowej karcie") Przez jakiś czas nie miałem pomysłu na bloga na konkretny temat, więc dzisiaj wymieszam ze sobą różne pierdoły. #1 - Plan lekcji Spoiler Spoiler Legenda: MEKO - Montaż i Eksploatacja Komputera Osobistego WOS - Wiedza o Społeczeństwie WOK - Wiedza o Kulturze EDB - Edukacja dla Bezpieczeństwa PUI - Podstawy Usług informatycznych (czy na pewno? nwm) PP - Podstawy Przedsiębiorczości Resztę można się domyślić I co w tym niby dziwnego? Środa wystrzeliła się do przodu 4 lekcje MEKO pod rząd I PRAWIE SKOŃCZYŁY MI SIĘ KOLORY DO OZNACZANIA, GODDAMMIT #2 Kolorowanie w negatywie Spoiler Wchodzę sobie na DA, patrzę, a tu 6 powiadomień. Wchodzę i jeden z artystów zrobił takie coś: Spoiler wait wut, wtf. Oglądam przez chwilę, a tu pewien gość pokolorował Fluttershy w negatywie, a potem zdjęcie przerobił na negatyw i wyszła ona taka creepy. Asdsadsads #3 Trzęsienie Discorda Spoiler Przytrzymaj prawy Alt + J, aby Discord się trząsł Spoiler [Discord intensifies] #4 Uszkodzony kabel USB Spoiler Wg oficjalnego serwisu wymiana takiego kabla kosztuje 150 zł Spoiler f*ck yea #5 chlopieczrozpuszczalnikiem.gif Spoiler Jeśli byś potrzebował tego gifa do użytku, to trzymaj. Dzisiaj i jutro będę w Gdyni, więc mogę nie moderować waszych postów W poprzzednich postach dałem dane oraz klucz do odszyfrowania. Kliknij tutaj aby to odszyfrować KrejzolekPRO i boleknowak 2 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/13351-2-odpadki-z-mojego-%C5%BCycia/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi