ejer 5 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 Dlaczego nawet takie proste cos mi nie dziala command /event pandora [<integer>]: trigger: set {_} to arg-1 give {_} of dragon egg named "&5Pandora's Box" to all player's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adek1990 31 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 (edytowane) Sprobuj dac zamiast {_} daj {_integer} I nie arg-1 tylko arg 1 Jak to nie podziala zamiast integer daj number A jak juz to nie pomoze to sprobuj zamiast give... Daj Add {_integer} dragon egg named "Nazwa" to all player's inventory Edytowane 1 września 2016 przez adek1990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Katniss 16 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 (edytowane) {_integer} nic tu nie pomoże to jak robić zmienną typu string , nazwac ją int i myśleć że będzie przechowywać liczby całkowite. spróbuj zrobić loop {_} times: give 1 .... Edytowane 1 września 2016 przez Katniss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 (edytowane) Spoiler command /event [<text>] [<integer>]: trigger: if arg 1 is "pandora": if arg 2 is set: set {_} to arg 2 give {_} dragon egg named "&5Pandora" to all player's inventory Trudne? Edytowane 1 września 2016 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Katniss 16 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 @KrejzolekPRO TO nie pomoże. 12 minut temu, KrejzolekPRO napisał: Spoiler give {_} dragon egg named "&5Pandora" to all player's inventory Skrypt będzie wywalał błąd na tej linijce z niewiadomych przyczyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sołtys™ 29 Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 o matko.. jak cztam te herezje co ci w komentarzach napisali to mi się płakać chce. command /event pandora [<integer>]: trigger: set {_i} to arg 1 give {_i} of dragon egg named "&5Pandora's Box" to all player's a teraz pokazjuję i objaśniam na czym polegał błąd. Pisząc set {_i} to arg 1 zapisywałeś {_i} jako jakąś liczbę ale w "" np "1" a jak masz parsed as number to traktuje to jako liczbę a nie jako tekst tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ejer 5 Opublikowano 2 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nawet twoje nie dziala mi nic nigdy nie dziala ani moje ani czyjes nawet to: command /event pandora: trigger: give 1 of dragon egg named "&5Pandora's Box" to all player's Edytowane 2 września 2016 przez ejer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sołtys™ 29 Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 bo nie all player's tylko all players Vestelin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ejer 5
Dlaczego nawet takie proste cos mi nie dziala
command /event pandora [<integer>]:
trigger:
set {_} to arg-1
give {_} of dragon egg named "&5Pandora's Box" to all player's
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi