ejer 5 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 Potrzebuję skrypt na Particle/Cząstki... Wpisujesz komende i otwiera sie menu Patricle... Klikasz na item i wokol ciebie pojawiają sie particlesy/cząsteczki Np. klikasz w plominny proszek i wokol ciebie pojawiają sie płomyki Pozdrawiam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 derkuz1996 15 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 O to chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ejer 5 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 (edytowane) Ale To Nie Dziala Wiec Potrzebuje Inne Edytowane 31 sierpnia 2016 przez ejer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robinek 64 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Chodzi ci o takie coś jak na gc2.pl ? tak ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ejer 5 Opublikowano 17 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Tsssaaaaa... cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robinek 64 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 yhym może załatwię ale nie za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ejer 5 Opublikowano 17 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Bo na wielu serwerach to jest i wszędzie prawie takie same a mi gając na takich serwerach się to bardzo spodobało więc pomyslalem dlaczego nie mieć czegoś takiego jest tu skrypt "walk particles" ale mi chodzi o to że caly czas są takie cząstki a nie tylko kiedy się poruszam P.S. Chce GUI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robinek 64 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Wiem z Morkiem musiałbym pogadać . Ale mówię za free to nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ejer 5 Opublikowano 17 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 a jak jeśli już to podaj mi np. jak sie nazywa particle cloud bo jak reloaduje to pisze że nie ma takiego particla ale według wiki to jest i wgl to mi prawie żadne z wiki nie dzialaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robinek 64 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 spk sam za chwilę poszukam to ci powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ejer 5 Opublikowano 17 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 THX bo wiele razy sie pytalem to podsylali link do wiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robinek 64 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 jaką wersję mc używasz??? do tych particles ? //Łączę ~Derpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ejer 5 Opublikowano 17 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 1.7.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robinek 64 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 a no właśnie particles m.in. cloud działają na 1.8 ale na 1.7 potrzebny jest plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ejer 5 Opublikowano 17 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Tylko Jaki Plugin??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robinek 64 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 Nwm xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ejer 5 Opublikowano 18 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 -,- Ja Tego Potrzebuje... bo naprzykład spawner flames (nw jak to bylo xd) to mi działa i są płomyki ale inne nie dzialają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ejer 5
Potrzebuję skrypt na Particle/Cząstki...
Wpisujesz komende i otwiera sie menu Patricle...
Klikasz na item i wokol ciebie pojawiają sie particlesy/cząsteczki
Np. klikasz w plominny proszek i wokol ciebie pojawiają sie płomyki
Pozdrawiam ;p
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi