Lolzek 1 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 Napisze mi ktos skrypt gdy napisze ./kordy to pokazuje ile osob jest na + -/- +/ - -/ + + ile osob jest na spawnie od kord 0 0 w odeglosci 200 kratek w kazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 WTF?! Po ludzku? Jeżeli rozumim chcesz skrypt który po wpisaniu /kordy wyśle listę gdzie stoi każdy gracz? xHersx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 (edytowane) every 1 seconds: loop all players: set {kordy::%loop-players%} to location of loop-player if {kordy::%loop-players%} is contains "x:" and "z:": add loop-players to {kordyxz} stop if {kordy::%loop-players%} is contains "x:-" and "z:-": add loop-players to {kordy-x-z} stop command /kordy: trigger: send "&7Gracze na +/+ - %{kordyxz}%" send "&7Gracze na -/- - %{kordy-x-z}%" Nie wiem czy działa, bo pisałem bez testowania @EDIT moze wywalac błąd przy if {kordy::%loop-players) is contains ble, ble: Daj wtedy to "is" za contains Edytowane 30 sierpnia 2016 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 7 minut temu, KrejzolekPRO napisał: every 1 seconds: loop all players: set {kordy::%loop-players%} to location of loop-player if {kordy::%loop-players%} is contains "x:" and "z:": add loop-players to {kordyxz} stop if {kordy::%loop-players%} is contains "x:-" and "z:-": add loop-players to {kordy-x-z} stop command /kordy: trigger: send "&7Gracze na +/+ - %{kordyxz}%" send "&7Gracze na -/- - %{kordy-x-z}%" Nie wiem czy działa, bo pisałem bez testowania @EDIT moze wywalac błąd przy if {kordy::%loop-players) is contains ble, ble: Daj wtedy to "is" za contains Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wgl nie dziala ;p i czy mozesz dodać -/+ i +/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 21 minut temu, Quaczi napisał: WTF?! Po ludzku? Jeżeli rozumim chcesz skrypt który po wpisaniu /kordy wyśle listę gdzie stoi każdy gracz? Chodzi mi o to ze widze ile jest osob na np kordynatach + - np "+ - osob na kordynatach 10" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 command /kordy: trigger: set {pp} to 0 set {mm} to 0 set {mp} to 0 set {pm} to 0 loop all players in world "world": add 1 to {gracze.%world%} if x coordinate of loop-player is bigger than 0: if z coordinate of loop-player is bigger than 0: add 1 to {pp} if x coordinate of loop-player is less than 0: if z coordinate of loop-player is less than 0: add 1 to {mm} if x coordinate of loop-player is less than 0: if z coordinate of loop-player is bigger than 0: add 1 to {mp} if x coordinate of loop-player is bigger than 0: if z coordinate of loop-player is less than 0: add 1 to {pm} send "&8&lSwiat: &e&o%world of player%" send "&a++: &8%{pp}%" send "&c--: &8%{mm}%" send "&c-&a+: &8%{mp}%" send "&a+&c-: &8%{pm}%" Sprawdzałem działa Lolzek i KrejzolekPRO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 20 godzin temu, Quaczi napisał: command /kordy: trigger: set {pp} to 0 set {mm} to 0 set {mp} to 0 set {pm} to 0 loop all players in world "world": add 1 to {gracze.%world%} if x coordinate of loop-player is bigger than 0: if z coordinate of loop-player is bigger than 0: add 1 to {pp} if x coordinate of loop-player is less than 0: if z coordinate of loop-player is less than 0: add 1 to {mm} if x coordinate of loop-player is less than 0: if z coordinate of loop-player is bigger than 0: add 1 to {mp} if x coordinate of loop-player is bigger than 0: if z coordinate of loop-player is less than 0: add 1 to {pm} send "&8&lSwiat: &e&o%world of player%" send "&a++: &8%{pp}%" send "&c--: &8%{mm}%" send "&c-&a+: &8%{mp}%" send "&a+&c-: &8%{pm}%" Sprawdzałem działa Txhx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 20 godzin temu, Quaczi napisał: command /kordy: trigger: set {pp} to 0 set {mm} to 0 set {mp} to 0 set {pm} to 0 loop all players in world "world": add 1 to {gracze.%world%} if x coordinate of loop-player is bigger than 0: if z coordinate of loop-player is bigger than 0: add 1 to {pp} if x coordinate of loop-player is less than 0: if z coordinate of loop-player is less than 0: add 1 to {mm} if x coordinate of loop-player is less than 0: if z coordinate of loop-player is bigger than 0: add 1 to {mp} if x coordinate of loop-player is bigger than 0: if z coordinate of loop-player is less than 0: add 1 to {pm} send "&8&lSwiat: &e&o%world of player%" send "&a++: &8%{pp}%" send "&c--: &8%{mm}%" send "&c-&a+: &8%{mp}%" send "&a+&c-: &8%{pm}%" Sprawdzałem działa Dodasz mi do tego ze mozna to uzywac co 10m a osoba z * ile chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 Dnia 31.08.2016 o 14:19, Lolzek napisał: Dodasz mi do tego ze mozna to uzywac co 10m a osoba z * ile chce on load: loop all players: if {czas::%loop-player%} is not set: set {czas::%loop-player%} to 0 on join: if {czas::%player%} is not set: set {czas::%player%} to 0 command /kordy: trigger: if {czas::%player%} is less or equal to 0: set {pp} to 0 set {mm} to 0 set {mp} to 0 set {pm} to 0 loop all players in world "world": add 1 to {gracze.%world%} if x coordinate of loop-player is bigger than 0: if z coordinate of loop-player is bigger than 0: add 1 to {pp} if x coordinate of loop-player is less than 0: if z coordinate of loop-player is less than 0: add 1 to {mm} if x coordinate of loop-player is less than 0: if z coordinate of loop-player is bigger than 0: add 1 to {mp} if x coordinate of loop-player is bigger than 0: if z coordinate of loop-player is less than 0: add 1 to {pm} send "&8&lSwiat: &e&o%world of player%" send "&a++: &8%{pp}%" send "&c--: &8%{mm}%" send "&c-&a+: &8%{mp}%" send "&a+&c-: &8%{pm}%" set {czas::%player%} to 10 loop 10 times: wait 1 minute remove 1 from {czas::%player%} else: send "&cMusisz zaczekac jeszcze &6&o%{czas::%player%}% &cminut" Proszę Lolzek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lolzek 1
Napisze mi ktos skrypt gdy napisze ./kordy to pokazuje ile osob jest na + -/- +/ - -/ + + ile osob jest na spawnie od kord 0 0 w odeglosci 200 kratek w kazda
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi