Nieaktywny Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 1 Raz wymyślam zabawę xd Oco chodzi? np Jacek napisał wyżej coś tam i ja piszę niżej: Najbardziej podoba mi się w tobie twoja chęć do placków Najbardzej nie podoba mi się w tobie to że jesteś gruby bo żresz dziennie 50 placków i tak dalej ( jeżeli nie znasz osoby to wymyśl coś śmiesznego xd ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happiś 71 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 wszystko mi sie nie podoba nic mi sie w tobie nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Styl bycia i brak obycia nie podoba mi się w happisiu Avatar mi się jako tako podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Nic mi się w Tobie nie podoba. Podoba mi się w Tobie poczucie humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 Podoba mi się twój awatar. I to, że umiesz pisać strony i silniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 Spoiler wszystko podoba mi się w tobie jedynie guzik ignoruj(beng) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Podoba avatar. Nie podoba mi się sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMonkey 9 Opublikowano 27 września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 września 2016 Podoba mi się Nick Nie podoba nick mc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanRomcio 21 Opublikowano 27 września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 września 2016 Nie podoba mi się nick Nie podoba mi się avatar Nie podoba mi się sygnatura Nie podoba mi się ilość postów Nie podobają mi się twoje projekty Nie podoba mi się twoja ranga: Użytkownik II Nie podoba mi się post Nie podoba mi się wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 27 września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 września 2016 Podoba mi się cała osoba, bo ja jestem miły i uważam, że takie wypowiadanie nie ma sensu. Osoba podoba mi się, bo "nie podpadła mi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 29 września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 Podoba mi się bo Boluś Nie podoba mi się ,ze lubi dziewczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happiś 71 Opublikowano 2 października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 października 2016 Dnia 29.09.2016 o 19:47, Daltone napisał: Nie podoba mi się ,ze lubi dziewczyny. a co? ma być gejem? nic mi sie w tobie nie podoba bo jesteś lizodupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 2 października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 października 2016 Godzinę temu, happiś napisał: a co? ma być gejem? Serio [ciach]a będę pisał {ironia} no nikt [ciach]a nie pojmie ,że jestem typem z dystansem i muszę [ciach]ić same mądre rzeczy. Nie podoba mi się ta twoja [ciach]ona pogarda. A podoba mi się avatar. If you know what I mean. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 5 października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 października 2016 Nie podoba mi sie wszystko. Podoba mi sie nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi