kkuba6 0 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Mam problem chce aby komenda była wykonywana z command blocka !! Czy jest taka możliwość?? Tutaj skrypt: every 80 seconds: execute console command "pandora @r 1" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Chodzi o to, że ta komenda ma być wykonywana przez konkretny command block czy o to, że nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kkuba6 0 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 @up Chodzi mi oto że będzie wykonywana z Command Blocka a nie z consoli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 W takim razie nie ma takiej możliwości Wg Skripta command sender to albo konsola, albo gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Katniss 16 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 (edytowane) Nie da rady. Z ciekawości, po co Ci kung-fu panda? (pierogi) @down wiem co chcesz zrobić... Lepiej porzuć projekt tego izihace bo nie ma szans wypalić. Edytowane 29 sierpnia 2016 przez Katniss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kkuba6 0 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 (edytowane) Katniss Chce zrobić żeby dawało jedną pandore losowemu graczowi a z console mi tego nie robi! Edytowane 29 sierpnia 2016 przez kkuba6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Masz złą komendę. Dlaczego nie użyłeś mojej... every 80 seconds: execute console command "pandora %random player out of all players% 1" Katniss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 execute console command "pandora %random player out of all players% 1" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kkuba6 0
Mam problem chce aby komenda była wykonywana z command blocka !!
Czy jest taka możliwość??
Tutaj skrypt:
every 80 seconds:
execute console command "pandora @r 1"
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi