Nieaktywny Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 -÷----------- Mapy -----------÷- -÷- Spawn na serwer Survival/EasyHC/MegaDrop tylko 7.38 zl SMS lub 5 zl PSC! -÷- -÷- Mapa na serwer Pvp Chest tylko 11.07 zl SMS lub 7 zl PSC -÷- -÷- Mapa na serwer lobby tylko 3.69 zl SMS -÷- -÷- Mapa na serwer skyblock tylko 4.92 zl SMS (zwiększyliśmy cene)-÷- -÷- Mapa na serwer freebuild tylko 7.38 zl SMS lub 5 zl PSC! -÷- -÷- Mapa na serwer skywars (spawn) tylko 2.46 zl SMS -÷- -÷----------- Mapy -----------÷- -÷----------- Skripty ----------÷- -÷- Mały skript (około 50 linijek) tylko 1.23 zl SMS -÷- -÷- Sredni skript (około 200 linijek) tylko 2.46 zl SMS -÷- -÷- Na duże nie mam czasu, sory -÷- -÷----------- Skripty -----------÷- -÷- Informację: -÷---- Jak przechodzi zakup ? -÷- Budujemy/piszemy skript -÷- Gdy wszystko jest gotowe pokazujemy Ci -÷- Jeżeli Ci się podoba płacisz cene wybraną do pakietu -÷- Jak już płatność została zrealizowana dajemy ci link do pobrania mapy/skriptu -÷- Jeżeli są jakieś pytania pisać na PW -÷------ Oferujemy ------÷- -÷- Szybkośc, praca będzie wykonana od 5 minut do 72h (zależy od projektu)! jeżeli będzie dłużej zniżka 50%! -÷- Własny serwer, nie dawaj opa na swoim! mamy własny serwer do testowania i budowania! -÷- Jakość mamy najlepszą! pomocnik z grupy CraftCast (yt)!!! -÷- Rozmowe na TS3 ============= KAŻDY PROJEKT JEST DLA JEDNEJ OSOBY, NP. JEDNĄ MAPĘ NIE SPRZEDAJEMY 2 OSOBĄ!!! -÷---- Zamawiam ----÷- -÷- Aby zamówić napisz i dodaj mnie na skype GcGardEH lub pisz na email [email protected] lub pisz na PW Pisałem to na tablecie więc sory za orto i że kłuje w oczy. Prace: Mapa skyblock dla @Myszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 129 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Radzę dopisać na jakie kryteria zaliczasz "mały skrypt" a "średni skrypt", np. jakimiś przykładami. Czy mapy są budowane od podstaw, według nowego pomysłu, czy jest budowany według szablonu, czy w ogóle jest to gotowa mapa którą po prostu wysyłasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Teraz, nicku1 napisał: Radzę dopisać na jakie kryteria zaliczasz "mały skrypt" a "średni skrypt", np. jakimiś przykładami. Czy mapy są budowane od podstaw, według nowego pomysłu, czy jest budowany według szablonu, czy w ogóle jest to gotowa mapa którą po prostu wysyłasz? kryteria mały skript hmm każdy z forum powinien wiedzieć co to jest. Mapy buduje mój wspólnik z grupy CraftCast i nie ma szablonu. Buduję jak mu się podoba, czyli świetnię. Gotowa mapa hmm. Nie mapy budowane są od zera chyba, że ktoś zamówi i nie zabierze to wtedy o takim czymś pomyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 129 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Chodzi mi o to że "mały skrypt" a "średni skrypt" to subiektywne spojrzenie na sprawę, skąd mam wiedzieć kiedy skrypt przechodzi z małego na średni, a z średniego na duży? Po prostu piszę to aby oszczędzić tobie czasu na pytania, ponieważ można to od razu w temat napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 1 minutę temu, nicku1 napisał: Chodzi mi o to że "mały skrypt" a "średni skrypt" to subiektywne spojrzenie na sprawę, skąd mam wiedzieć kiedy skrypt przechodzi z małego na średni, a z średniego na duży? Po prostu piszę to aby oszczędzić tobie czasu na pytania, ponieważ można to od razu w temat napisać. dodałem linijki. Teraz pisze ile to około linijek. Mam nadzieję, że jest lepiej i może chcesz coś zakupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 129 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Wolę nie kupować w ciemno od ludzi których nie znam Jednak powodzenia w prowadzeniu interesu, mam nadzieje że nie złapiesz przez to problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Ciemno hmm, nie w ciemno bo najpierw widzisz to co zrobiłem a jak ci się nie podoba to możesz nie kupować i tyle. Więc w ciemno ? hmm nawet wiem, że najpierw kasa potem mapa/skript ale nie chcę być oszukany. Mam osobę która może potwierdzić że nie oszukuje! chcesz aby napisała tu coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 129 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Już nie chcę tutaj robić spamu więc piszę ostatni raz. Jak mam za coś płacić, to raczej chcę aby było to wykonane tak jak mi to się widzi. Jak wiesz działa to w dwie strony jeżeli chodzi o oszukiwanie, jednak im więcej zadowolonych klientów, tym większe zaufanie, cnie? Przyszedłem tutaj z małą radą oraz zapytałem z ciekawości o te mapy Więc życzę ponownie powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 1 minutę temu, nicku1 napisał: Już nie chcę tutaj robić spamu więc piszę ostatni raz. Jak mam za coś płacić, to raczej chcę aby było to wykonane tak jak mi to się widzi. Jak wiesz działa to w dwie strony jeżeli chodzi o oszukiwanie, jednak im więcej zadowolonych klientów, tym większe zaufanie, cnie? Przyszedłem tutaj z małą radą oraz zapytałem z ciekawości o te mapy Więc życzę ponownie powodzenia. Dzięki oraz trzeba jakoś zdobyć pierwszych kupujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Oferta ujowo napisana, brak przykładów, błędy ortograficzne, skripty, płatność SMS, + jak zapłacić Tobie 7 zł przez PSC? na potfel jakiegoś hostingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Budujesz spawn na serwer freebuild? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 1 godzinę temu, Myszak napisał: Budujesz spawn na serwer freebuild? Oczywiścię, zamówienia proszę składać na PW lub najlepiej na skype GcGardEH Cytuj Oferta ujowo napisana, brak przykładów, błędy ortograficzne, skripty, płatność SMS, + jak zapłacić Tobie 7 zł przez PSC? na potfel jakiegoś hostingu? Hostingu, hmm nie tylko na strone www ale adresu nie podam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happiś 71 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 jak masz robić takie mapy jak swoje grafiki to lepiej odpuść jakieś portfolio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 42 minuty temu, happiś napisał: jak masz robić takie mapy jak swoje grafiki to lepiej odpuść jakieś portfolio? Budowle są o wiele lepsze a portfolio chwilowo nie mam bo zaczynam ale mam zamówienie już opłacone więc po zbudowaniu dam screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Dodano spawn dla @Myszak skyblock! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Meh, spodziewałem się lepiej zrobionej mapy... Coś biznes Ci nie wychodzi, muszę przyznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Mnie mapa się podoba, po wpłaceniu pieniędzy (4.82 zł) ekipa od razu zabrała się do pracy. Bardzo miły Właściciel "firmy". Mapa bardzo mi się podoba. Wielki +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 718 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Koleś zdecyduj się... Tworzysz strony, jesteś grafikiem czy budowniczym? Nie polecam.. @LogiSV Daj SS innych map to zmienię zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 4 minuty temu, Ixidi napisał: Koleś zdecyduj się... Tworzysz strony, jesteś grafikiem czy budowniczym? Nie polecam... Ze stronami nie wypaliło z grafiką ciężko mi idzie bo nie mam takich umiejętności. Robię te żeczy z kolegą z CraftCasta i jest fajnie. Nawet nie wiesz co robimy itd a mapke SkyBlock przedchwilą ulepszyłem. Dam ss po końcowych efektach bo @Myszak chciał poprawki. I z powodu, że miałem wiele planów uważam, że nie powinieneś mnie niezniechęcać do dalczego budowania i dlaczego "Nie polecam..." z powodu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Dnia 21.08.2016 o 22:39, LogiSV napisał: -÷----------- Skripty ----------÷- -÷- Mały skript (około 50 linijek) tylko 1.23 zl SMS -÷- -÷- Sredni skript (około 200 linijek) tylko 2.46 zl SMS -÷- -÷- Na duże nie mam czasu, sory -÷- -÷----------- Skripty -----------÷- Zacznijmy od "skriptów". Źle, to nazywasz :). Skript, to plugin, a skrypt, to plik o rozszerzeniu .sk, który piszesz. Jeśli jesteś tak zaawansowanym Skrypterem, to powinieneś to wiedzieć, nawet także ang nazwę, czyli script. Kolejną rzeczą z tego cytatu jest cena. Jeśli nie umiesz pisać skryptów, to o czym tu mowa? Chcesz 1.23zł za 50-cio linijkowy skrypt, który napiszesz w około 10 min i wgl się nie namęczysz. W tym wypadku powinien on kosztować grosze, czy to 10/25 nie ważne, powinien kosztować grosze. Podobnie z 200 liniowym kodem, lecz on powinien koszt 1zł. "Na duże nie mam czasu, sory" teraz tak patrząc na ocenę @Myszak, macie czas "Ekipa od razu zabrała się do pracy". Sądzę, że te "sory" nie wynika z braku czasu, lecz z powodu nie potrafienia pisania skryptów. Dnia 21.08.2016 o 22:39, LogiSV napisał: -÷----------- Mapy -----------÷- -÷- Spawn na serwer Survival/EasyHC/MegaDrop tylko 7.38 zl SMS lub 5 zl PSC! -÷- -÷- Mapa na serwer Pvp Chest tylko 11.07 zl SMS lub 7 zl PSC -÷- -÷- Mapa na serwer lobby tylko 3.69 zl SMS -÷- -÷- Mapa na serwer skyblock tylko 4.92 zl SMS (zwiększyliśmy cene)-÷- -÷- Mapa na serwer freebuild tylko 7.38 zl SMS lub 5 zl PSC! -÷- -÷- Mapa na serwer skywars (spawn) tylko 2.46 zl SMS -÷- -÷----------- Mapy -----------÷- Tutaj z cenami, to mogę cię pochwalić, lecz patrząc już na ssy, mogę jedynie powiedzieć "kappa", ale za taką cenę oczywiście, że mapa będzie tak wyglądać. Dnia 21.08.2016 o 22:39, LogiSV napisał: Pisałem to na tablecie więc sory za orto i że kłuje w oczy No, ja teraz kożystam only z telefonu i jakoś błędy nie robię (czasami się zdarza z mojej strony, ale też ze strony słownika), także moje komentarze nie kują w oczy. Dobra jeszcze mam jedną informacje dotyczącą pisania na tablecie, a tutaj na twojej stronie też pisałeś na tablecie? Link. Chyba już wystarczająco się wypowiedziałem :V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi