Kamill0s 47 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Witam chciałbym aby ktoś napisał by mi skrypt na naliczanie punktów graczowi za zabicie innego gracza. Ponieważ to mi nie działa: on death: if attacker is player: add 1 to {fragi::%player%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 337 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 on death: if victim is a player: is attacker is a player: add 1 to {fragi::%attacker%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaSzcZoR 0 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 on death: attacker is a player add 1 to {fragi::%attacker%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 on death: if victim is a player: is attacker is a player: add 1 to {fragi::%attacker%} on death of player: broadcast "&7Gracz &e%attacker% &7zabił &e%victim%&7." on death of player: set death message to "" + Mały dodatek na wiadomość po śmierci [ możesz usunąć ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kamill0s 47
Witam chciałbym aby ktoś napisał by mi skrypt na naliczanie punktów graczowi za zabicie innego gracza.
Ponieważ to mi nie działa:
on death:
if attacker is player:
add 1 to {fragi::%player%}
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi