Gość Ewald Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 (edytowane) Witam, mianowicie, nie wiem czy to bedzie dzialac, a nie mam jak sprawdzic gdyz nie mam przy sobie kompa i pisze to na telefonie Jeśli ktoś nie wie o co chodzi. Zmienna {gildia::pvp::tag::%player%} = pvp true <- przynajmniej chce zeby tsk bylo, ale tylko w gildii. Co do kodu, nie wiem czy dobrze to zrobilem. Dziekuje za pomoc. Edytowane 12 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 Dodaj że on i off są w cudzysłowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 Nie wiem co tu się stało w tym kodzie, ale to chyba tylko źle wytabowane xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 command /pvp [<text>]: trigger: if {gildia::%player%::owner} is true: if arg 1 is "on": set {gildia::pvp::tag::%player%} to true else if arg 1 is "off": set {gildia::pvp::tag::%player%} to false else: send "&cPoprawne uzycie: &6/pvp on|off" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość Ewald
Witam, mianowicie, nie wiem czy to bedzie dzialac, a nie mam jak sprawdzic gdyz nie mam przy sobie kompa i pisze to na telefonie
Jeśli ktoś nie wie o co chodzi.
Zmienna {gildia::pvp::tag::%player%} = pvp true <- przynajmniej chce zeby tsk bylo, ale tylko w gildii.
Co do kodu, nie wiem czy dobrze to zrobilem. Dziekuje za pomoc.
Edytowane przez WojciuOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi