xBG 39 Opublikowano 29 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2016 Witam bardzo serdecznie! Mam dla was skrypt na toolsy które uzupełniaja essentials Skrypt jest w 70% mój DL:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Niebawem bedą update! Piszcie co dodawac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek01 10 Opublikowano 29 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2016 (edytowane) Wiesz takie coś to moja siostra ośmioletnia potrafi napisać. Edytowane 29 lipca 2016 przez Killerek01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 29 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2016 35 minut temu, Killerek01 napisał: Wiesz takie coś to moja siostra ośmioletnia potrafi napisać. No widzisz ty byś sektory w sk napisał... geniuszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek01 10 Opublikowano 29 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2016 No fake 8 godzin temu, xBG napisał: No widzisz ty byś sektory w sk napisał... geniuszu Ale na przyszłość tools według mnie oznacza: gm, fly, god, itp.~ Łączę - Oedeopol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 29 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2016 Teraz, Killerek01 napisał: Ale na przyszłość tools według mnie oznacza: gm, fly, god, itp. Ja toolsy nazywam uzupełnieniem a core gm itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 30 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2016 @xBG A co jeśli nie używam essentialsa, bo to gunwo i mam własne toolsy pod serwer,a chcę użyć twojego beznadziejnego sk, który sporzy więcej szkody niż pożytku? Proszę cię... Nie wstawiaj takich sk... Killerek01 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 30 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2016 Godzinę temu, Switsherker napisał: @xBG A co jeśli nie używam essentialsa, bo to gunwo i mam własne toolsy pod serwer,a chcę użyć twojego beznadziejnego sk, który sporzy więcej szkody niż pożytku? Proszę cię... Nie wstawiaj takich sk... Dobrze już nie będę wstawiał sk lecz większość sewerów używa essentials _Of3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 30 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2016 Te "toolsy" są sklejką różnych skryptów. Sprawdzanie: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie chce mi się szukać reszty, ale jestem przekonany, że też są skopiowane. Killerek01 i _Of3k 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 30 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2016 Ten temat został uznany za plagiat. Killerek01 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi