shiworld 4 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 Witam Mam problem z recepturami na serwerze: Can't understand this condition/effect: register new shaped recipe for ...Mam zainstalowany Skript+ oraz SkAddonLib (z tego co kiedyś widziałem, jest on potrzebny do działania). Proszę o pomoc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaDG 29 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 Podaj swój cały skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shiworld 4 Opublikowano 30 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 @upRobię poprostu crafting różdżki teleportacyjnej na spawn. Reszta kodu działa, ale nie da się craftować więc nie wiem po co kod.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 (edytowane) Sprobuj zrobic crafting przez WS 1.5B:, oczywiscie zmien sobie crafting na jaki chcesz, tylko liczby na poczatku, zaraz po "{" zostaw, bo one odpowiadaja za slot w craftingu on load: set {_namiot} to "x" new Recipe "%{_namiot}%" {_namiot}.Recipe.registerIngredient{1, 3 white wool}; {_namiot}.Recipe.registerIngredient{2, 2 white wool}; {_namiot}.Recipe.registerIngredient{3, 3 white wool}; {_namiot}.Recipe.registerIngredient{4, 2 white wool}; {_namiot}.Recipe.registerIngredient{5, 3 white wool}; {_namiot}.Recipe.registerIngredient{6, 2 white wool}; {_namiot}.Recipe.registerIngredient{7, 3 white wool}; {_namiot}.Recipe.registerIngredient{8, 2 white wool}; {_namiot}.Recipe.registerIngredient{9, 3 white wool}; {_namiot}.Recipe.registerResult{1 sponge named "&b&lNamiot"}; Edytowane 30 czerwca 2014 przez tropereks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shiworld 4 Opublikowano 30 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 (edytowane) @upNie chcę zbydnio pamięci marnować na serwerze na to, może jest jakiś sposób na naprawę craftingu w Skript+. Oczywiście jeśli nie ma to zrobię jak proponujesz :) No mnie szlak trafi -.- Can't understand this condition/effect: {_nazwa.Recipe.register Edytowane 30 czerwca 2014 przez shiworld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 (edytowane) tak, wystarczy zrobic takie cos:{_namiot}.Recipe.registerResult{1 sponge named "&b&lNamiot" with lore "Lore jaki chcesz miec"};Instrukcje masz pod postem ^^ @EditMój argument jest inwalidą Edytowane 30 czerwca 2014 przez tropereks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shiworld 4 Opublikowano 30 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 No niestety to nie działa.. Nie wykrywa efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 Jakiego efektu?on load: new Recipe "mleko" "mleko".Recipe.registerIngredient{1, 1 sponge}; "mleko".Recipe.registerIngredient{2, 1 sponge}; "mleko".Recipe.registerIngredient{3, 1 sponge}; "mleko".Recipe.registerIngredient{4, 1 sponge}; "mleko".Recipe.registerIngredient{5, 1 sponge}; "mleko".Recipe.registerIngredient{6, 1 sponge}; "mleko".Recipe.registerIngredient{7, 1 sponge}; "mleko".Recipe.registerIngredient{8, 1 sponge}; "mleko".Recipe.registerIngredient{9, 1 sponge}; "mleko".Recipe.registerResult{1 sponge of sharpness 2 named "mleko" with lore "mleko"}; "mleko".Recipe.register{};PS: Od problemów z SK+ jest dział SkriptPlus... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został przeniesiony z "Skrypty → Problemy" do "Skript → Dodatki → SkQuery". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
shiworld 4
Witam
Mam problem z recepturami na serwerze:
Mam zainstalowany Skript+ oraz SkAddonLib (z tego co kiedyś widziałem, jest on potrzebny do działania).
Proszę o pomoc :/
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi