AfterProYT 7 Opublikowano 18 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2016 Nie działa mi loop-player jaki jest potrzebny plugin mam takie SkQuery.jar SkExtras.jar skript,jar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychu2016 59 Opublikowano 18 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2016 moze po prostu w zlym miejscu tego używasz? daj kod to zobacze o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 18 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2016 I daj listę błędów jakie wyskakują, może jest więcej niż ten.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 18 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2016 Teraz, Krzychu2016 napisał: moze po prostu w zlym miejscu tego używasz? daj kod to zobacze o co chodzi Już działa wgrałem 2 pluginy i teraz działa bo wczoraj usuwałem nie potszebne pluginy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 18 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AfterProYT 7
Nie działa mi loop-player jaki jest potrzebny plugin mam takie SkQuery.jar SkExtras.jar skript,jar
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi