duk 4 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 (edytowane) Witam, chciałbym wam zaprezentować mój serwer PvP. Start serwera: 2016-07-08 (8 listopada) + Serwera: - Zakładanie gildii - Punkty rankingu - Diaxy przy zabiciu gracza na arenie XvsX - Tablista - Punkty (wirtualna waluta na serwerze) - Sklep - Tani ItemShop - Autorskie skrypty - Serwera: - Mogą być bugi Informacje: /pomoc - Pokazuje wszystkie przydatne komendy na serwerze Ip: MastersPvp.csrv.pl (jak narazie) Wersja: 1.7.10 Autoryzacja: Non-premium, Premium Ilość miejsc: 200 slotów SS Serwera: Dzięki za uwagę Edytowane 6 lipca 2016 przez duk Dodanie SS serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 To już dzisiaj drugi serwer, który nie ma screenów i jest na 1.7 Co wy macie z tą wersją? @duk I tylko po to jesteście na 1.7? Rly? DancePuppyMen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duk 4 Opublikowano 6 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 (edytowane) 1.7.10 ma lepszą TabListe a od 1.8 jest ta zrąbana Edytowane 6 lipca 2016 przez duk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 12 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2016 @duk Nie zgadzam się z tobą. Moim zdaniem Tablista z 1.8 jest o wiele bardziej estetyczna i wydaje mi się bardziej profesjonalna. A co do serwera to spawn taki trochę a stawanie na bloku i teleportacja to nie jakiś wybitny wynalazek . Moim zdaniem na serwer powinna zostać dodana jakaś innowacja. Coś czego nie ma na innych serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mine1998 21 Opublikowano 12 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2016 (edytowane) wielkim minusem ze ograniczasz 1.7.2-1.7.9 Co do servera. Wbilem na niego i wywala co 2 minuty. zmien hosting chłopie lub kup VPS 8+GB ram Mapka 0/10 Działanie servera 1/10 - przesadziłeś pewnie w plg i skryptami. Zabezpieczenia 0 anty cheaterskie (kill-aure)! Edytowane 12 lipca 2016 przez Mine1998 ocena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 12 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2016 Hmm.. Prezentacja: - Opisu tyle co nic. - Screenów tyle co nic. Serwer: - Brzydki spawn. - Więcej nie wiem, bo szkoda mi tam wchodzić Nie czuję się zachęcony do odwiedzenia twojego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 IP Serwera nie działa. Przenoszę do archwium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi