MrxJoint 28 Opublikowano 27 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 Siemka!Mam taki oto kod: player is holding Emerlad of Unbreaking 10 named "Kamien Szlachetny": A w craftingu tworzy mi się taki przedmioty result: '1 Emerald of Unbreaking 10,Kamien Szlachetny,&aUleczy Cie o,&66serduszek' wszystko fajnie smiga jak trzeba ale to juz nie: on rightclick with Emerlad: player is holding Emerlad of Unbreaking 10 named "Kamien Szlachetny": shoot tnt send "&cStrzeliles TNT" stop To to nie dziala klikne tym przedmiotem i nic sie nie dzieje a bledów w konsoli nie ma. Pomoze ktos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaDG 29 Opublikowano 27 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 Emerlad? Co to? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 27 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 on rightclick with emerald: name of player's tool is "Kamien Szlachetny" player's tool is enchanted with unbreaking 10 shoot tnt from player with speed 5.0 send "&cStrzeliles TNT" stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 27 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 @up Ok sprawdze potem bo narazie nie mam dostepu. A mam takie pytanie da sie jakoś sprawdzić Lore przedmiotu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 27 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 (edytowane) Jednak nie to masz to dzialaline 1 of lore of tool contains "&2BOMBASTYCZNE TNT" Edytowane 27 czerwca 2014 przez FrekuPL MrxJoint 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 27 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 if lore of player's tool is "hyh": MrxJoint i PoweredDragon 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrxJoint 28
Siemka!
Mam taki oto kod:
player is holding Emerlad of Unbreaking 10 named "Kamien Szlachetny":
A w craftingu tworzy mi się taki przedmioty
result: '1 Emerald of Unbreaking 10,Kamien Szlachetny,&aUleczy Cie o,&66serduszek'
wszystko fajnie smiga jak trzeba ale to juz nie:
on rightclick with Emerlad:
player is holding Emerlad of Unbreaking 10 named "Kamien Szlachetny":
shoot tnt
send "&cStrzeliles TNT"
stop
To to nie dziala klikne tym przedmiotem i nic sie nie dzieje a bledów w konsoli nie ma.
Pomoze ktos??
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi