Witam bardzo proszę o pomoc w 1 skrypcie 1 skrypt ale ma robić 2 rzeczy no w sumie dawać 2 komendy
a więc :
aby skrypt zmienił nazwe [Server] na np " nazwa serwera " ( nazwę już sobie sam wpiszę ) chodzi o to ze jak napisa /say text to nie będzie pisało [server] text tylko ta moja nazwa i text
a 2 skrypt to nie wiem czy da się coś takiego zrobić ale jak się da to bym był bardzo wdzięczny mianowicie gdy wpisze komende np /wzor <nick> to do tego gracza na msg napisze " czy przyznajesz się " ( formułkę już sobie sam napisze to tylko taki przykład ) nie wiem czy da się taki skrypt napisać ale jak sie da to będe bardzo wdzięczy z góry dziękuję i pozdrawiam
Pytanie
MarLozTV 3
Witam bardzo proszę o pomoc w 1 skrypcie 1 skrypt ale ma robić 2 rzeczy no w sumie dawać 2 komendy
) chodzi o to ze jak napisa /say text to nie będzie pisało [server] text tylko ta moja nazwa i text
) nie wiem czy da się taki skrypt napisać ale jak sie da to będe bardzo wdzięczy z góry dziękuję i pozdrawiam 
a więc :
aby skrypt zmienił nazwe [Server] na np " nazwa serwera " ( nazwę już sobie sam wpiszę
a 2 skrypt to nie wiem czy da się coś takiego zrobić ale jak się da to bym był bardzo wdzięczny mianowicie gdy wpisze komende np /wzor <nick> to do tego gracza na msg napisze " czy przyznajesz się " ( formułkę już sobie sam napisze to tylko taki przykład
https://skript.pl/temat/11986-bardzo-prosze-o-pomoc/Udostępnij na innych stronach
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi