Skocz do zawartości
  • 0

Problem skript na 1.8+

UltraCiastko
 Udostępnij

Pytanie

Witam. w skryptach jestem juz dosc dobry i nie mam zielonego pojecia co jest nie tak -.- zaktualizowalem sobie serwer na wersje 1.8.8 skrypta na ta wersje zainstalowalem i inne duperele najnowsze i nie dziala mi nawet taka smieszna funkcja jak dawanie itemu do inv gracza

give player 1 enchanted book named "&2[ciach]" with lore "&c[ciach] test"

co najlepsze, nie wywala erroru gdy usune lore. czyli jak dam tak:

give player 1 enchanted book named "&2[ciach]"

i wszystko git ... blad jaki wychodzi w konsoli to:

'1 enchanted book named "&2[ciach]" with lore "&c[ciach] test"' can't be added to a player because the former is neither an item type, an inventory nor an experience point (szkaty.sk, line 23: give player 1 enchanted book named "&2[ciach]" with lore "&c[ciach] test"')

jak narazie ten blad jest dla mnie abstrakcją bo na starszych wersjach to dziala i nie wywala bledow ze nie moze dodac tego itemu do gracza bo cos tam... a przeciez to jest tak banalny efekt -.- i nawet takie proste rzeczy nie dzialaja.. prosze o pomoc.

//Bez przeklinania ~Derpy

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

A jest jakis addon ktory zastepuje skquery ? Poniewaz z tego co mi wiadomo nie jest on juz wspierany na wersje 1.8 niby wyszlo skquery4 ale probowalem to kompletnie nie dziala na stronie skquery napisane by zainstalowac skquery3 i 4 jednoczesnie navserwer mimo to nie dziala chyba ze cos zle zrozumialem, jak poprawnie zainstalowac. Jakies sugestie ?

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...