Witek094 1 Opublikowano 25 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 Witam. Wie może ktoś jak zrobić żeby co jakiś losowy czas (np. między 60 a 120 min) uruchamiało jakąś komendę?Pętla every nie działa z zmiennymi, while nie można dać bez eventu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 25 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 variables: {liczba} = 100on skript load: loop 10000000 times: set {liczba} to random integer between 60 and 120 wait {liczba} minutes broadcast "TERAZ!!!"ostrzegam, że wg. niektórych wait powyżej 15 min nie zawsze działa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Witek094 1 Opublikowano 25 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 variables: {liczba} = 100on skript load: loop 10000000 times: set {liczba} to random integer between 60 and 120 wait {liczba} minutes broadcast "TERAZ!!!"ostrzegam, że wg. niektórych wait powyżej 15 min nie zawsze działa :)No w sumie może być:) Nie chciałem tego rozwiązania z powodu ograniczonej liczby powtórzeń (wiem, przy takiej ilości połączonej z długim czasem jest to trochę głupie) ale dodanie wykonania komendy skript reload w ostatnim powtórzeniu mnie usatysfakcjonuje:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 26 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2014 No w sumie może być:) Nie chciałem tego rozwiązania z powodu ograniczonej liczby powtórzeń (wiem, przy takiej ilości połączonej z długim czasem jest to trochę głupie) ale dodanie wykonania komendy skript reload w ostatnim powtórzeniu mnie usatysfakcjonuje:P // Zamykam ~ Parrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Witek094 1
Witam. Wie może ktoś jak zrobić żeby co jakiś losowy czas (np. między 60 a 120 min) uruchamiało jakąś komendę?
Pętla every nie działa z zmiennymi, while nie można dać bez eventu.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi