xKubeQ 0 Opublikowano 19 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 Siemka! Napiszecie mi skript na AntyReklame? Na czym to ma polegać? Gdy gracz wpisze słowa: ench , csrv , Zapraszam na serwer , NOWE IP , itp. Wtedy wyświetla się komunikat : NIe reklamuj serwerów! I dostaje mute na 2 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeXCraft 6 Opublikowano 19 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 Poświęć chwile czasu na poradniki na forum i sam sobie zrobisz taki skrypt. Ja w ciagu 3 dni mega duzo rzeczy tu sie dowiedzialem. JEŚLI TO JEST SPAM, TO PARĘ USÓB NIE POWINNO BYĆ W ADMINISTRACJI. Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xKubeQ 0 Opublikowano 19 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 Nie chce mi się .... Od tego jest ta strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 19 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 (edytowane) on chat: if messge contains is "kurw" or "tutwaj wpisuj" or "tutaj itd": cancel event send "Nie wolno przeklinac!" Edytowane 19 maja 2016 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xKubeQ 0 Opublikowano 19 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 No i co dalej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeXCraft 6 Opublikowano 19 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 To wszystko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 19 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 Idz lepiej naucz sie pisac komende, bo nic nie potrafisz NIC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XBeTeRR 63 Opublikowano 19 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 Zlituje się proszę: on chat: player has permission "Tutaj napisz uprawnienie ziom :)": stop else: message contains "ench" or "fhmc" or "hostmc" or "msvr" or "gomc" or "cubehost" or "yfun" or "enmc" or "csrv" or "gomc" or "eu" or "net" or "zapraszam na serwer" or "pl" or "www" or "server" or "serwer" or ".net" or ".pl" or ".eu" or "mc.": cancel event send "&cNie reklamuj!" Dasz za chęci "<3 Lubię to" ? Rafix1423 i mateusz2004162 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xKubeQ 0
Siemka!
Napiszecie mi skript na AntyReklame?
Na czym to ma polegać?
Gdy gracz wpisze słowa: ench , csrv , Zapraszam na serwer , NOWE IP , itp.
Wtedy wyświetla się komunikat : NIe reklamuj serwerów!
I dostaje mute na 2 minuty.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi