Lolzek 1 Opublikowano 13 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2016 Napisz mi ktoś skrypt ze jak ktoś dostanie hita to nie może budowac przez 30s a jak chce coś postawić to mu pokaze Blad Nie mozesz coblowac przez {czas} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 13 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2016 on place: if {place.%player%} is true: cancel event send "Nie mozesz budowac" stop on damage: if victim is a player: set {place.%victim%} to true wait 30 second set {place.%victim%} to false on join: set {place.%player%} to false Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 13 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 maja 2016 a dodasz ze nie mozna budowac przez {czas} zeby to w message bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 13 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2016 Spoiler options: czas: 30 message: &cNie mozesz budowac jeszcze przez &6%{wait::%player%}%sekund&c! on place: if {place.%player%} is true: cancel event send "{@message}" stop on damage: if victim is a player: set {place.%victim%} to true set {wait::%player%} to {@czas} on join: set {place.%player%} to false every a second: loop all players: if {wait::%loop-player%} >= 1: remove 1 from {wait::%loop-player%} if {wait::%loop-player%} = 0: set {place.%loop-player%} to false Dopisałem (nie testowany). Lolzek i XBeTeRR 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lolzek 1
Napisz mi ktoś skrypt ze jak ktoś dostanie hita to nie może budowac przez 30s a jak chce coś postawić to mu pokaze Blad Nie mozesz coblowac przez {czas}
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi