LordziaK 34 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2016 Mam taki sk: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zeby zbroja byla zalozona muszisz miec gm 1 dlatego dalem tam gm 1 po 1tick gm 0 i jak ktos moze skrocic lub cos to thx, i dalem tam jak masz permissie to daje Ci kit hardcore, a jak nie masz to daje kit hardcorevip i to nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 20 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2016 Proszę bardzo, poprawiony skrypt.Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zmiany: 1. Kit dla gracza: uprawnienie: gracz.kit (to już było) 2. Kit dla VIP: uprawnienie: vip.kit 3. Skróciłem nieco kod Twojego skryptu. 4. Na końcu dodałem, że jeżeli to żaden z tych czterech argumentów, (standard, knockback, hardcore, poty) to wysyła do gracza wiadomość: BLAD! /arenatp [standard, knockback, hardcore, poty]. Pozdrawiam TechnicalPlay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordziaK 34 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2016 5 godzin temu, TechnicalPlay napisał: Proszę bardzo, poprawiony skrypt.Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zmiany: 1. Kit dla gracza: uprawnienie: gracz.kit (to już było) 2. Kit dla VIP: uprawnienie: vip.kit 3. Skróciłem nieco kod Twojego skryptu. 4. Na końcu dodałem, że jeżeli to żaden z tych czterech argumentów, (standard, knockback, hardcore, poty) to wysyła do gracza wiadomość: BLAD! /arenatp [standard, knockback, hardcore, poty]. Pozdrawiam TechnicalPlay Thx do zamkinięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
LordziaK 34
Mam taki sk: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Zeby zbroja byla zalozona muszisz miec gm 1 dlatego dalem tam gm 1 po 1tick gm 0 i jak ktos moze skrocic lub cos to thx, i dalem tam jak masz permissie to daje Ci kit hardcore, a jak nie masz to daje kit hardcorevip i to nie dziala
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi