Witam, znalazłem tutaj na forum w którymś temacie z pomocą kod do skriptu aby można było dać jednocześnie nazwany item z opisem(lore) lecz on nie działa i wyskakuje mi taki błąd:
'a nameditemstack from "Stone;Nazwa;Opiss" to player' is not an entity type (zbroja.sk, line 18: give a nameditemstack from "Stone;Nazwa;Opiss" to player to arg 2')
#edit
można zamknąć trzeba było usunąć "a" pomiedzi give a nameditemstack :D
#edit2
aby nie zakładać nowego tematu napiszę tutaj, posiadam kod dający mi miecz z nazwą oraz z opisem(lore) wszystko jest OK lecz mam kod :
on damage: tool of attacker is Diamond Sword named "&f&lMiecz Blasku": chance of 15% strike lightning effect at the victim
niestety ten kod nie działa na miecz który ma opis(lore) a ze zwykłym z samą nazwą Miecz Blasku działał
//Taka mała rada - jeden temat = jeden problem. Kolejnym razem zrób nowy temat. ~Sopher
Pytanie
sula008 2
Witam, znalazłem tutaj na forum w którymś temacie z pomocą kod do skriptu aby można było dać jednocześnie nazwany item z opisem(lore) lecz on nie działa i wyskakuje mi taki błąd:
#edit
można zamknąć trzeba było usunąć "a" pomiedzi give a nameditemstack :D
#edit2
aby nie zakładać nowego tematu napiszę tutaj, posiadam kod dający mi miecz z nazwą oraz z opisem(lore) wszystko jest OK lecz mam kod :
niestety ten kod nie działa na miecz który ma opis(lore) a ze zwykłym z samą nazwą Miecz Blasku działał
//Taka mała rada - jeden temat = jeden problem. Kolejnym razem zrób nowy temat. ~Sopher
Edytowane przez Sopher.
https://skript.pl/temat/113-nameditemstack/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi