Lolzek 1 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 napisze mi ktoś skrypt ze jak rozkopie stone to jest efekt jak przy rozwalaniu bloku złota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! masz dokładnie opisane. Ja ci zrobię, a ty sobie zmienisz cząsteczki, na jakie tam chcesz: on mine of stone: spawn 15 of particle lava:1 offset by 0.5, 0.5, 0.5 at event-block Wymaga SkQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 10 minut temu, Ixidi napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! masz dokładnie opisane. Ja ci zrobię, a ty sobie zmienisz cząsteczki, na jakie tam chcesz: on mine of stone: spawn 15 of particle lava:1 offset by 0.5, 0.5, 0.5 at event-block Wymaga SkQ rozkopuje stone i nie działa a errorow 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kapson1337 2 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 6 minut temu, Lolzek napisał: rozkopuje stone i nie działa a errorow 0 Partiklesy masz chyba wyłączone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 2 minuty temu, Kapson1337 napisał: Partiklesy masz chyba wyłączone... mam wlasnie all on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 171 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2016 (edytowane) Jaki particles wpisujesz? Łap lepszy kod (mniej lagujący) spawn 3 of particle cloud offset by 0.3, 0.3, 0.3 at event-block Edytowane 7 kwietnia 2016 przez PanNiedzwiadek Lolzek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lolzek 1
napisze mi ktoś skrypt ze jak rozkopie stone to jest efekt jak przy rozwalaniu bloku złota
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi