Usunięty#3290 4 Opublikowano 21 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2016 (edytowane) Skrypt FullyControlledServer Chciałbyś kontrolować serwer za pomocą skryptu, bez wchodzenia do configu servera? Ten skrypt to umożliwia! Komendy: - fcs (alias: FullyControlledServer) od komendy fcs(/fcs tekst itp.): - reset - Kasuje wszystkie ustawienia na początkowe (zalecam wpisać /fcs reset od razu po dodaniu skryptu) - chat - Kontrolujesz czat( tak tak, wiem że jest dużo ) - stop - Ostrzega graczy o wyłączeniu serwera i wyłącza go - raporty - Raportuje Ciebie o akcjach graczy (zawiera datę, czas, czas w MC, lokalizację i akcję @edit: znajdziesz je w logs/rejestr.log) - pvp - Kontrolujesz PVP pomiędzy graczami. Uprawnienia: - posiadanie op do wszystkiego Skrypt będzie aktualizowany. Wersje: 0.1 - Edytowane 6 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3290 4 Opublikowano 21 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 marca 2016 E tam się czepiasz. Chodzi tylko o wgranie, a logi to tylko po serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheLBlack 5 Opublikowano 21 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2016 Opatentowany powiadasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3290 4 Opublikowano 21 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 marca 2016 tak a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 23 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 (edytowane) Wooow, u mnie takie coś jest od dawien dawna... //Po co mi ten skrypt, nic mi w sumie nie daje, każdy potrafi dać cancel event przy on damage Edytowane 23 marca 2016 przez PanNiedzwiadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nawo 59 Opublikowano 23 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 Ja bym zapisywał te informacje z większymi szczegółami i do osobnych plików bo w jednym się robi burdel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajerowskyy. 56 Opublikowano 25 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2016 (edytowane) "FullyControled" to to nie jest. send "Nie mozesz bic, bo PVP wylaczone." to attacker send "Uratowalo Ciebie wylaczone PVP." Po co to "Uratowalo cie wylaczone pvp", zrobisz tylko duzy spam. Wystarczy dodać pare linii i wypisać to tylko raz (jeżeli w ogóle) Słabo ;/ Edytowane 6 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi