Kubusiek 06x 2 Opublikowano 14 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2016 (edytowane) Hej napisał by mi ktoś skrypt na Sklep u npc z citizens ,że np. jest górnik i można u niego kupic materiały //Czyszczę formatowanie ~Myszak Edytowane 4 grudnia 2016 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaX1oR 76 Opublikowano 15 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2016 Można na wiele sposobów ale najłatwiej jest zrobić samemu w cc sklepik z (tym górnikiem) a następnie wgrać taki kod: on rightclick on entity: entity's display name is "&6Gornik": run player command "cc open gornik.yml" as op Kubusiek 06x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kubusiek 06x 2 Opublikowano 16 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 a co to jest to cc? Slaby jestem w skryptach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychu2016 59 Opublikowano 16 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 chestcommands Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaX1oR 76 Opublikowano 16 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 @Kubusiek 06x Ogarniasz cc, chodzi mi o to czy umiesz zrobić gui itp... ponieważ mogę ci coś jeszcze wytłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kubusiek 06x 2 Opublikowano 16 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 a to cc to plugin bo juz nie ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 megabeka 184 Opublikowano 17 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2016 (edytowane) @Kubusiek 06x panowie wyzej dali ci plugin chestcommand mozesz to zrobic tez w skripcie gui a w tym nawaisie to jest komenda do otworzenia gui a jak cchcesz w skriptach gui to lap options: linie: 6 #linie gui (miejsca) 1-6 nazwa: &7Kosz #nazwa gui wyswietlana o gory command /sklep1: trigger: wait 1 ticks open chest with {@linie} rows named "{@nazwa}" to player wiec teraz w tym nawiasie daj sklep1 zamiast cc open gornik.yml Prosze Edytowane 17 marca 2016 przez megabeka Sirius Black 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kubusiek 06x 2 Opublikowano 19 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 marca 2016 temat to close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 957 Opublikowano 19 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2016 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kubusiek 06x 2
Hej napisał by mi ktoś skrypt na Sklep u npc z citizens
,że np. jest górnik i można u niego kupic materiały
//Czyszczę formatowanie ~Myszak
Edytowane przez MyszakOdnośnik do komentarza
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi