DJplay1337 0 Opublikowano 13 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2016 Napisze mi ktoś taki skript: Jak Gracz ma 0 Redstone w eq to umiera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thorgal 21 Opublikowano 13 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2016 every 1 second: loop all players: if player doesn't have redstone: kill player Powinno dzialac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysek 73 Opublikowano 13 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2016 35 minut temu, Inkrypto napisał: every 1 second: loop all players: if player doesn't have redstone: kill player Powinno dzialac. RAM. on any move: set {_} to amount of redstone in player's inventory if {_} equals to 0: kill player stop cya Thorgal i megabeka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJplay1337 0 Opublikowano 13 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 marca 2016 2 godziny temu, krzysek napisał: RAM. on any move: set {_} to amount of redstone in player's inventory if {_} equals to 0: kill player stop cya ERROR]: can't understand this condition: '{_} equals to 0' (sk.sk, line 3: if {_} equals to 0:') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thorgal 21 Opublikowano 13 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2016 on any move: set {_} to amount of redstone in player's inventory if {_} is equal to 0: kill player stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thorgal 21 Opublikowano 14 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2016 A jak inaczej sprawdzisz, czy koles w kazdej chwili ma redstone w eq ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DJplay1337 0
Napisze mi ktoś taki skript:
Jak Gracz ma 0 Redstone w eq to umiera ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi