megabeka 184 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Witam Skript proszę od was: 1. AutoDom na podstawie wordl edit Spoiler Takie przyklad oczywiscie! on place stone if paleyer ttoll name "hosue" remove 1 stone named house send poczekaj 10 sec Budujemy fundamenty! wair\t 50 seconds ITP i ma sie zbudowac dom poprzez schematic w WorldEdit Wiem wiem jest skript na na autodomki ale ja chce po sowjemu poprzez world edit Sirius Black 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 352 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 (edytowane) on place of stone: if name of player's tool is "House": send "&aDom zostanie wybudowany za 5 sekund, lepiej sie odsun" wait 5 seconds paste schematic "House" at event-location Potrzebny dodatek PirateSK Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 9 marca 2016 przez Shooterowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 megabeka 184 Opublikowano 10 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 (edytowane) @Shooterowy Wgralem Dotatek i jest blad paste schematic "House" at event-location is not a booleand (yse/no) Czyli niedzila Edytowane 10 marca 2016 przez megabeka Sirius Black 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Godzinę temu, megabeka napisał: @Shooterowy Wgralem Dotatek i jest blad paste schematic "House" at event-location is not a booleand (yse/no) Czyli niedzila musisz najpierw wgrac ten schemat ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 megabeka 184 Opublikowano 10 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 7 godzin temu, Candy napisał: musisz najpierw wgrac ten schemat ... No iwesz niepomyslalem ... Wgralem relaodowale restartowalem i nicz Jakies inne propozycje Sirius Black 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 execute player command "/schematic load house" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 megabeka 184 Opublikowano 11 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 @ShroN Ale wtedy bedzie musial miec permisje do /schem Sirius Black 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jahumen 292 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 run player "/schematic load house" as op Wymaga Wildskript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 megabeka 184 Opublikowano 12 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2016 @up tez niedziala Sirius Black 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
megabeka 184
Witam Skript proszę od was:
1. AutoDom na podstawie wordl edit
Takie przyklad oczywiscie!
on place stone
if paleyer ttoll name "hosue"
remove 1 stone named house
send poczekaj 10 sec Budujemy fundamenty!
wair\t 50 seconds
ITP
i ma sie zbudowac dom poprzez schematic w WorldEdit
Wiem wiem jest skript na na autodomki ale ja chce po sowjemu poprzez world edit
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi