adek1990 31 Opublikowano 18 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 Witam, mam prosty kod ktory ukrywa wszystkich graczy a mam problem z tym ze jezeli gracz ma permission ukrywanie.pokaz To tych graczy ktorzy posiadaja ta permissie to ich nie ukrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 18 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 Pokaż ten kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adek1990 31 Opublikowano 18 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 on rightclick with {@item1}: set {hiddenplayers.items} to {@ilosc} if {hiddenplayers.items} is 1: if player has permission "hiddenplayers.hide" or "hiddenplayers.*": hide all players from player set the player's tool to {@item1} set name of the player's tool to "&aGracze ==> &4Ukryci!" set lore of the player's tool to "&6Kliknij (PPM) by pokazac graczy!" stop else: send "{@tag} {@permission}" stopon leftclick with {@item1}: set {hiddenplayers.items} to {@ilosc} if {hiddenplayers.items} is 1: if player has permission "hiddenplayers.show" or "hiddenplayers.*": reveal all players to player send "{@tag} &6Pokazano graczy!" set the player's tool to {@item1} set name of the player's tool to "&aGracze ==> Pokazani!" set lore of the player's tool to "&6Kliknij (LPM) by ukryc graczy!" stop else: send "{@tag} {@permission}" stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 18 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 loop all players: if loop-player don't have permission "nie.ukrywanie": hide loop-player from player reszta jest ok :) adek1990 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adek1990 31 Opublikowano 18 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 loop all players: if loop-player don't have permission "nie.ukrywanie": hide loop-player from player reszta jest ok :)hmm dal bys mi to w gotowej formie bo nie wiem jak to ogarnąć;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 19 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2014 hmm dal bys mi to w gotowej formie bo nie wiem jak to ogarnąć;/ on rightclick with {@item}: set {hiddenplayers.items} to {@ilosc} # <--po co to jest? # if {hiddenplayers.items} is 1: if player has permission "hiddenplayers.hide" or "hiddenplayers.*" set the player's tool to {@item1} set name of the player's tool to "&aGracze ==> &4Ukryci!" set lore of the player's tool to "&6Kliknij (PPM) by pokazac graczy!" loop all players: if loop-player don't have permission "nie.ukrywanie": hide loop-player from player else: send "{@tag} {@permission}"łap, druga część jest ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adek1990 31 Opublikowano 19 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2014 ok dzięki:) można zamknąć //Zamykam ~Sebek4321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
adek1990 31
Witam, mam prosty kod ktory ukrywa wszystkich graczy a mam problem z tym ze jezeli gracz ma permission ukrywanie.pokaz
To tych graczy ktorzy posiadaja ta permissie to ich nie ukrywa
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi