on rightclick holding a blaze rod:if name of player's tool is "Rozdzka ognia":if player has permission "rozdzki.ogien":shoot a fireball from playerelse:send "<red>Nie mozesz uzywac rozdzki ognia."
I kolejny, ale tworzący różdżkę uderzającą piorunami - Jak je 'rozróżnić'?
Trudno mi to wytłumaczyć.
Załóżmy mamy blaze rod'a i piszemy skrypt, żeby właśnie uderzał fireballem, ale także mamy skrypt na blaze roda, który uderzałby piorunami.
Czyli mamy 2 skrypty na blaze roda - Jak zrobic, zeby byl oddzielnie Blaze Rod, różdżka ognia i różdżka piorunów, ale mialy ten sam wyglad i inny crafting / inaczej sie je uzyskiwalo?
Ps. Jestem zupełnie zielony w skryptach, napisałem dopiero 2-3 skrypty, wiec prosze o pomoc ;d
Pytanie
StaloweStopy 0
Witam.
Mając skrypt taki jak niżej :
I kolejny, ale tworzący różdżkę uderzającą piorunami - Jak je 'rozróżnić'?
Trudno mi to wytłumaczyć.
Załóżmy mamy blaze rod'a i piszemy skrypt, żeby właśnie uderzał fireballem, ale także mamy skrypt na blaze roda, który uderzałby piorunami.
Czyli mamy 2 skrypty na blaze roda - Jak zrobic, zeby byl oddzielnie Blaze Rod, różdżka ognia i różdżka piorunów, ale mialy ten sam wyglad i inny crafting / inaczej sie je uzyskiwalo?
Ps. Jestem zupełnie zielony w skryptach, napisałem dopiero 2-3 skrypty, wiec prosze o pomoc ;d
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi