Nieaktywny Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 Witam, mam prośbę o napisanie skryptu na jakąś komendę z użyciem Json. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 command /json: trigger: send json "Zwykla widomosc." to player send json "Wiadomosc ukazana na chacie." tooltip "Wiadomosc ukazana po najechaniu na text." to player send json "Wiadomosc ukazana na chacie." tooltip "Linia 1 wiadomosci %nl%2 linia wiadomosci." to player send json "Wiadomosc ktora zaproponuje graczowi cos napisac." suggest "Dajcie lajka <3" to player send json "Wiadomosc ktora wykona daną komende" run "/msg %player% Jestem krową!" to player send json "Wiadmosc ktora wykona daną komende, ujawni nam text oraz zaproponuje graczowi cos napisac." tooltip "Zaraz cos wykonasc." run "/msg %player% Pomocy!" then "Daleszy text ktory nic nie robi!" to player send json "Wiadomosc ktora otworzy daną ostrone." tooltip "Text po najechaniu na wiadomosc" open "http://skript.pl" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 Dzięki a jakie wymagania aby to działało ? Nie licząc oczywistego Skript oraz 1.8 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 skQuery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 (edytowane) Proszę o zamknięcie tematu Spoiler //IDailyGaming// 5 minut temu, Switsherker napisał: skQuery aha ? xD Testowałem to na 1.8.8 i nie działało a jestem teraz na 1.7.10 i działa da f*k* Edytowane 22 lutego 2016 przez Nieaktywny //zamykam\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 Masz problem xD (...). Źle dobrane pliki . Mam spogota 1.8 i wszystko pięknie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 957 Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Witam,
mam prośbę o napisanie skryptu na jakąś komendę z użyciem Json.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi