SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 16 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2014 jak mozna zmienic cala wiadomosc, ktora wyslal gracz? Tj. np. Gracz pisze: "gumi jagody" I zamienia cala jego wiadomosc na: "jestem gumisiem" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 16 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2014 on chat: if message is "gumi jagody": set message to "jestem gumisiem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 16 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2014 (edytowane) on chat: replace "gumi jagody" with "jestem gumisiem" in the messageMój kod zamienia np taką wiadomość:"spam spam spam gumi jagody spam spam spam"na:"spam spam spam jestem gumisiem spam spam spam"przy kodzie kolegi @up zamienia tylko wiadomość gumi jagody, a zatem wyglądało by to tak:"spam spam spam gumi jagody spam spam spam"na:"spam spam spam gumi jagody spam spam spam" działa tylko w takim przypadku:"gumi jagody"na:"jestem gumisiem"A bynajmniej tak mi się zdaje. Różnica nie jest błedem, jest wręcz czasami przydatna, w zależności od tego jak chcesz mieć. Edytowane 16 czerwca 2014 przez Slupik98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 16 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2014 A cos takiego: on chat: message contains "gumi jagody": replace all "%message%" with "jestem gumisiem" in messageZadziala ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 16 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2014 (edytowane) A cos takiego:on chat: message contains "gumi jagody": replace all "%message%" with "jestem gumisiem" in messageZadziala ? Raczej tak ;F//edit, żeby nie robić spamu: to działa tak samo jak:on chat: message contains "gumi jagody": set message to "jestem gumisiem" Edytowane 16 czerwca 2014 przez DonFallingCookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 16 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2014 No dobra, a zeby zmienilo tylko 1 wyraz. Np. : on chat: message contains "gumi" or "jagody": replace all "%message-contains%" with "gumis" in messageTylko nwm czy jest zmienna %message-contains% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 16 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2014 (edytowane) on chat: message contains "gumi": replace all "gumi" with "gumis" in message message contains "jagody": replace all "jagody" with "gumis" in messageAlbo po prostu, bez sprawdzania:on chat: replace all "gumi" with "gumis" in messageBo z tym "or" raczej nie działa ;F Edytowane 16 czerwca 2014 przez DonFallingCookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 16 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2014 options: replacement: "gumi" or "jagody"on chat: message contains {@replacements}: replace all {@replacements} with "gumis" in message Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SzymnYo ~ KoYGeR 69
jak mozna zmienic cala wiadomosc, ktora wyslal gracz?
Tj. np.
Gracz pisze: "gumi jagody"
I zamienia cala jego wiadomosc na: "jestem gumisiem" :D
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi