ShroN 112 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 Siema, już niedługo startuje z nowym serwerem (za 1/2 tyg), tryb serwera to autorska odmiana SkyBlock'a ale nie spodziewaj się latających wysp :). Każdy skrypt na nim jest autorski. Więc szukam teraz administracji, skrypterów oraz sponsorów którzy chętnie by pomogli z serwerem. Zgłaszać się można w postach lub na PW. Osoby przyjęte dostaną szczegółowe informację. Wymagania: 12-13 lat minimum Dostęp do ts3/skype - nie wymagane Pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skynets 57 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 Autorski SkyBlock powiadasz. To co te wyspy będą robić? Topić się? bvcz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahumen 292 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 Pewnie lewitować. Jestem ciekaw jak to wyjdzie, ponieważ skripty muszą być kompilowane przez serwer aż 2-krotnie. Stąd też do małych rzeczy typu /help, są dobre, ale do wysp? I w ogole, żeby oprzeć na nich cały serwer? Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skynets 57 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 Ja kiedyś widziałem serwer coś jak RealLife/Rpg oparty na skryptach(Odpowiednik pluginu Towny) to administracja miała problem z ramem bo dla 50graczy nie wystarczało im 16gb. Sami mieliśmy serwer oparty o Towny(Craftown) to jemu było potrzebne 3-4gb ramu:) jahumen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahumen 292 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 (edytowane) @Skynets Ja osobiście tworzę teraz serwer FreeBuild + RealLife, jednak będzie on oparty na autorskich pluginach (bez skriptu). Co do tematu. Gadałem z shronem i pomysl wydaje się naprawde ciekawy, pomogę Edytowane 11 lutego 2016 przez jahumen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShroN 112 Opublikowano 12 lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 Na serwie nie będzie więcej niż 10 sk. A pamięci też dużo nie zjedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 Mam 11 lat ;pp Skrypterem chce byc/budowniczym ;p Nie greafuje i jestem nawet ogar.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi