Usunięty#3034 0 Opublikowano 29 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2016 Nabór do ekipy SGPlus.pl Rusza Może na początek co to jest SGPlus.pl... SGPlus.pl to sieć serwerów MiniGames z naciskiem na tryb SurvivalGames i inne tryby PvP... Planowany start serwera jest w granicach połowy lutego To był krótki opis więc może przejdźmy do tematu Kogo szukamy? Sponsora/Hostera: Wymagania: - Wiek 15+ - Kreatywność - Zaufanie - "Ogarnięcie" - Dobry Kontakt Oferujemy: - Administracje 15+ - Demo serwera (50% gotowości) - Rangę "Sponsor" z uprawnieniami administratora - Dobry kontakt - Reklamę - 75% zysków Moderatora: Wymagania: - Wiek 14+ - Czas - Znajomość komend - Znajomość języka polskiego i angielskiego - Rozważne zachowanie - Umiejętność pracy w zespole Oferujemy: - Rangę "moderator" - Własny kanal TS3 - Rangę na forum Beta Tester: Wymagania: - Wiek 13+ - Czas - Umiejętność pracy w zespole Oferujemy: -Rangę "Beta Tester" - Kanał TS3 - Rangę na forum Jesteś Zainteresowany? Wspaniale Jak się skontaktować? Najlepiej pisz na PW Pozdrawiam, Właściciel SGPlus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeroseQ 33 Opublikowano 29 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2016 Może większą czcionkę dacie? Shooterowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 29 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2016 Ostatnim razem nie udało ci sie zrobic serwera z SG z tego co pamietam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3034 0 Opublikowano 29 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2016 Godzinę temu, Derpy Hooves napisał: Ostatnim razem nie udało ci sie zrobic serwera z SG z tego co pamietam... Ja nie robiłem żadnego serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3034 0 Opublikowano 7 lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 @R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrClaasPL 4 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 ile musi płacić sponsor i czym (PSC/PP/SMS/CZY CO xd ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 8 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 O 29.01.2016 at 17:48, Krystian Nikos (krysti500) napisał: Ja nie robiłem żadnego serwera To kto robił owe IceSG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 8 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 O Sunday, February 07, 2016 at 17:35, MrClaasPL napisał: ile musi płacić sponsor i czym (PSC/PP/SMS/CZY CO xd ?) Po rozmowie na PW (bo rozmawiałem) mile widziany przelew bankowy/paypal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 25 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2016 Beta tester, why not. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 26 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2016 Beta tester? Okej. Moderator też okej, ale nie mam dużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi