XBeTeRR 63 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 Czego oczekujemy: Wiek bez znaczenia Wypłaty miesięcznej jakoś się dogadamy Żeby posiadał TeamSpeak3 (TS3) Co oferujemy: Stabilną maszynę! Domenę serwera! Własny kanał na TeamSpeak3 i rangę sponsor na ts3! Graczy! Rangę na serwerze minecraft! Kontakt: Email: [email protected] Napisz w komętarzu ! TeamSpeak3: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (Nie wiedziałem czy można tu napisać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 Jakieś konkretne specyfikacje maszynek do mielenia mięsa graczy tysięcy obliczeń, które masz? @down Konkretne liczby. Bo to ile osób wytrzyma to mnie nie obchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBeTeRR 63 Opublikowano 19 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 Maszyna jest w stanie utrzymać 200 graczy bez lagów było już tyle na serwerze wiec izi o maszynę prosze sie nie martwić zapraszam do współpracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 A jak tam anty-ddos? ;D Bo jak ovh to siada już od zwyczajnego botnetu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBeTeRR 63 Opublikowano 20 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Posiadamy anty-ddos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Mógłbyś mi wysłać ssa projektu strony +dokończenia słowa "Stabilna maszyna". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBeTeRR 63 Opublikowano 20 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Maszyna jes dobra jak chcecie zobaczyć dokładne parametry maszyny zapraszam do współpracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 Bez wcześniejszego podania parametrów na współpracę nie licz... Shooterowy i theneuetimes 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 (edytowane) O 20.01.2016 at 23:00, XBeTeRR napisał: Posiadamy anty-ddos To fajnie, że macie. A ja się pytam dok. jakiego? OVH, sdc czy hosteam? I także czy wycinanie niepotrzebne kraje (typu Chiny)? Jak coś to mogę ew. pomóc (PW). Edytowane 24 stycznia 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3034 0 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Nie polecam tego pana... [ciach] Co do ts nawet nie wiedział o co chodzi... //Usuwam zdjęcie prywatnej rozmowy. ~ Norbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdreammaster 39 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 @XBeTeRR Oferujecie rangę na serwerze MC XD Oferuje(cie) kanał ts3 ale wymaga(cie) TS brawo! Wypłaty za sponsornig ?? A i jeszcze ranga sponsor dajecie na TS ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBeTeRR 63 Opublikowano 26 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 4 godziny temu, xdreammaster napisał: @XBeTeRR Oferujecie rangę na serwerze MC XD Oferuje(cie) kanał ts3 ale wymaga(cie) TS brawo! Wypłaty za sponsornig ?? A i jeszcze ranga sponsor dajecie na TS ?! O co tobie chodzi jakis chory jesteś jak ci sie coś nie podoba to po co tu piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdreammaster 39 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 @XBeTeRR 1.Jeżeli oferujesz rangę na serwerze to wtedy to twój serwer 2.Jak oferujecie kanał TS?? I na jakim serwerze ? 3.Ok rozumiem 4.Napisałeś że OFERUJESZ rangę sponsor na TS 5.obraza Shooterowy i _Of3k 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBeTeRR 63 Opublikowano 28 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2016 O 26.01.2016 at 21:40, xdreammaster napisał: @XBeTeRR 1.Jeżeli oferujesz rangę na serwerze to wtedy to twój serwer 2.Jak oferujecie kanał TS1.?? I na jakim serwerze ? 3.Ok rozumiem 4.Napisałeś że OFERUJESZ rangę sponsor na TS 5.obraza 1.No właśnie to jest mój serwer! 2.Normalnie oferuje kanał i range na ts3 podałem w linku pastebin ts3 3.Spoko 4. Sory za obraze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdreammaster 39 Opublikowano 28 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2016 @XBeTeRR Oki rozumiem dopisz że szukasz sponsora bo z tego co napisałeś wynika że chcesz nim zostać Ps.napisz na pw pomoge ci to ubrać w słowa żeby nie było więcej takich nieścisłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBeTeRR 63 Opublikowano 8 lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 O 28.01.2016 at 21:14, xdreammaster napisał: @XBeTeRR Oki rozumiem dopisz że szukasz sponsora bo z tego co napisałeś wynika że chcesz nim zostać Ps.napisz na pw pomoge ci to ubrać w słowa żeby nie było więcej takich nieścisłości Moim zdaniem to nie wygląda tam bo tam pisze Czego oczekujemy: lub Co Oferujemy: to czyli ja oferuje więc moim zdaniem jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 8 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 4 godziny temu, XBeTeRR napisał: Moim zdaniem to nie wygląda tam bo tam pisze Czego oczekujemy: lub Co Oferujemy: to czyli ja oferuje więc moim zdaniem jest dobrze Dalej nie dostałem odpowiedzi na moje poprzednie pytanie... O Sunday, January 24, 2016 at 23:27, mrkacperek napisał: To fajnie, że macie. A ja się pytam dok. jakiego? OVH, sdc czy hosteam? I także czy wycinanie niepotrzebne kraje (typu Chiny)? Jak coś to mogę ew. pomóc (PW). Oraz poproszę DOKŁADNE parametry maszyny, oraz jak wcześniej wspomniałem usługodawcę (tj. datacenter). I proszę mi i innym nie mydlić oczu liczbami czy informacją że "wszystko podam na PW"... Jeżeli poszukujesz sponsora, to powinieneś podać DOKŁADNE informacje, inaczej nikogo poważnego nie znajdziesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 8 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 Podaj kolego parametry. Bez parametrów sie nie obejdzie, bo nikogo nie znajdziesz. O 17.01.2016 at 02:38, XBeTeRR napisał: Stabilną maszynę! To może oznaczać - Drewno, Intel i1 itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi