uiuin17 4 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Witam jak mogę zrobić gdy gracz wejdzie na serwer to jego IP zapisuje się w zmiennej {ip.%player%} ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 masz. on join: loop {players.%ip of player%::*}: loop-value is player's name stop add player to {players.%ip of player%::*} command /checkip <text>: trigger: send "Checking IP %argument%..." wait 5 seconds send "Players who logged in on this IP:" loop {players.%arg 1%::*}: send "&7 %loop-value%" uiuin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 uiuin 10 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Już sobie poradziłem ale łap + za robotę //Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
uiuin17 4
Witam jak mogę zrobić gdy gracz wejdzie na serwer to jego IP zapisuje się w zmiennej {ip.%player%} ?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi