xdreammaster 39 Opublikowano 29 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 Siemaaa! Mam do was takie pytanie...Jak sprawdzić ile bloków jest zapętlonych i zapisać tą ilość do zmiennej. Mam nadzieję że rozumiecie XD Dodam że opcja "set {ilość::%loop-block%} to amount of loop-block" Nie Działa Pozdrawiam Dream Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 29 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 loop <cos tam>: add 1 to {_Blocks} set {ilosc} to {_blocks} xdreammaster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 29 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 @Norbi a mogę cały kod od loop all blocks in radius 3 of event-block??? Ale i tak thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xdreammaster 39
Siemaaa!
Mam do was takie pytanie...Jak sprawdzić ile bloków jest zapętlonych i zapisać tą ilość do zmiennej.
Mam nadzieję że rozumiecie XD
Dodam że opcja "set {ilość::%loop-block%} to amount of loop-block" Nie Działa
Pozdrawiam Dream
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi