xdreammaster 39 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 Siemaaaa. Ja jestem Dream i mam tym razem pytanie. Konkretnie to piszę skrypt na drop (z rud lecą super ity dł dam za tydzień) i wszystko jest OKS najpierw leci di eq potem na ziemie OKS ale jak ktoś ma fortunę to lecą też diaxy z rudy. Jak to włączyć?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sihoro 5 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Próbowałeś cancel event ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 13 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2015 on break of diamond ore: tool of the player is enchanted with fortune: #1 clear drops #lub 2 cancel event set event-block to air #Nie testuje, ale mam watpliwosci co do wykrywania enchantu :P #Jak cus to; "@switsherker" i bledy (w komentarzu) (możesz też mnie zacytować) #NieMaFochaJestRadocha- Swit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xdreammaster 39
Siemaaaa.
Ja jestem Dream i mam tym razem pytanie.
Konkretnie to piszę skrypt na drop (z rud lecą super ity dł dam za tydzień) i wszystko jest OKS najpierw leci di eq potem na ziemie OKS ale jak ktoś ma fortunę to lecą też diaxy z rudy.
Jak to włączyć?!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi