xKubeQ 0 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 Witam Czy możecie mi napisać skript na /zglaszam NICK Powod ? Do zgłaszania cheatera i permisja by widział Helper itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 command /zglos [<text>]: trigger: loop all players: loop-player has permission "zglos.helper": message "&6[ZGLOS] %player%: %arg%" to loop-player xKubeQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xKubeQ 0 Opublikowano 5 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 Chodziło mi o takie cos ,że .. Jak wpiszesz /zglaszam NICK i nie wpisze powodu to wyswietla ci sie komunikat ,,%player% wpisz /zglaszam NICK <POWOD> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 command /zglos [<text>]: trigger: loop all players: loop-player has permission "zglos.helper": message "&6[ZGLOS] %player%: %arg%" to loop-player if arg 1 is not set: send "Wpisz /zglos NICK POWOD" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 command /zglos [<player>] [<text>]: trigger: if arg 1 is not set: send "%player%, wpisz: /zglos <gracz> <powod>" stop if arg 2 is not set: send "%player%, wpisz: /zglos <gracz> <powod>" stop loop all players: loop-player has permission "zglos.obieraj": send "[Zgloszenie] %player% zglosil %arg 1% za %arg 2%" to loop-player send "Zgloszono gracza %arg 1% za %arg 2%." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xKubeQ 0
Witam Czy możecie mi napisać skript na /zglaszam NICK Powod ?
Do zgłaszania cheatera i permisja by widział Helper itp
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi