TNTMonster 0 Opublikowano 9 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2014 (edytowane) Jakoż nie widzę że nie ma żadnego wzoru to zrobię tak.1) Imię: Eryk2) Zainteresowania: Granie w różne gry.3) Jak zaczęła się Twoja przygoda ze skryptowaniem? Ni jak. Ja tu tylko spamuje sprzątam.4) Jak trafiłeś na Skript.pl ? Znajomy mi pokazał.5) Kilka słów o sobie: Nie lubię robić takich przywitań jak to.s https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ Edytowane 9 czerwca 2014 przez TNTMonster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakushami 51 Opublikowano 9 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2014 Witamy na forum i życzymy powodzenia :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy 548 Opublikowano 9 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2014 Witaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TNTMonster 0 Opublikowano 9 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2014 Witaj :DWidzę że lubisz TF'a... Może jakaś rundka? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy 548 Opublikowano 9 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2014 Widzę że lubisz TF'a... Może jakaś rundka? :DNie mam zbyt bardzo czasu, dodaj mnie na skype: antonios171Jak będę miał czas to napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyraf 170 Opublikowano 9 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2014 Witamy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 9 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2014 elo, to ja go zaprosiłem :) [xx] Wysłane z mojego SGY [xx] Slupik98 i TNTMonster 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 3 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2014 witaj [â—] Daj lajka za ten trud pisania na telefonie [â—] Napisane dzieki Norbi's smartphone [â—] Za wszelkie bledy przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi