snuffel 0 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2015 Witam. Mam na imię Jarek i mam 17 lat. Serwer będzie pod wersje 1.7.x, dodatki: Stoniarka, BoyFarmer, Oslabiajacy miecz, zbroja VIP'a ma efekty particles, rzucane tnt itd. Jestem budowniczym oraz interesuje się bukkitem, od pewnego czasu pracuję nad serwerem EasyHC/Gildie, który będzie reklamować mój kumpel streamer Kowal. Mam już gotowe pliki oraz wszystko dopracowane, cały czas wymyślam nowe rzeczy tak, aby umilić grę graczom oraz żeby serwer nie znudził się po tygodniu gry.Co dokładnie chcę?Chodzi mi o sponsoring serwera, który utrzyma ze 100 graczy, płatność SMS/przelew/psc/paypal i teraz dokładnie opiszę o co mi chodzi. - Dany sponsor zakupi ten serwer na pierwszy okres, serwer po jakimś okresie zarobi sam na siebie, czyli opłaci się sam, po tym czasie zostanie wykupiona strona ze sklepem SMS i zyski z serwera będą szły do właściciela, czyli do mnie, a ja wykupie resztę potrzebnych rzeczy i będę spłacać danego sponsora, więc proszę o jakieś zgłoszenie. Chodzi mi o sumę od50zł do 150zł. Dokładny opis serwera i współpracy podaje na priv!!! Kontakt: Skype - snuff1998 GG - 52389531 LEPIEJ GG! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi